Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basiretsiz beceriksizler !

İki ezeli rakibinde transferleri yapıp kampa yetiştirmeye çalışıyo.
Transferin son günü ahmet çalığa 5 milyon euro bayılıp transferi bitirirler.
Allah belamızı vermiş.

NKGSDVBS
TapaTalK

Öyle düşünme renktaş barça bu adama 25 30 milyon bütçe yatırdı bu adamdan beklentisi varki yatırdı gönderecek olmasa kadroda yer verir denemek için gözden çıkardılar demekki ama kiralık yollar mı barça orası ayrı satada bilir

Reis barça'nın transfer politikası'nı anlamıyorum ben evet çok çok iyi uzak üssü 11'i kurdular ama Andrea Gomez 35 Arda 40 Paco 30 Umtiti 25 Digne 16 Cillesen 13 Vidal 20 geçen seneden beri inatla rotasyon topçusu dolduruyorlar takıma ama demiyorlarki İniesta Mascherano yaşlandı yerine direk 11 oyuncusu alalım bizim sağ bekimiz yok diye yavaş yavaş alıp kendileri yetiştiricek belliki

Arkadaş Torino gibi İtalya'da ilk 10'da kalmaya çalışan takımın hücum Hattı
Ljajic-Belotti-Iturbe

Koca Galatasaray'ın hücum hattı
Bruma-Eren-Yasin şuanda

Reis barça'nın transfer politikası'nı anlamıyorum ben evet çok çok iyi uzak üssü 11'i kurdular ama Andrea Gomez 35 Arda 40 Paco 30 Umtiti 25 Digne 16 Cillesen 13 Vidal 20 geçen seneden beri inatla rotasyon topçusu dolduruyorlar takıma ama demiyorlarki İniesta Mascherano yaşlandı yerine direk 11 oyuncusu alalım bizim sağ bekimiz yok diye yavaş yavaş alıp kendileri yetiştiricek belliki

umtiti mascheranonun yerine gomezde rakiticin yerine alındı rakitic iniesta pozisyonunda oynuyacak

Aleix Vidal(Barcelona)-Kiralık
D.Vida (D.Kiev)-6 Milyon Euro
Luciano Narsingh (PSV)-1.5 Milyon Euro

Alınır ve Lukas kalırsa , Riekerink derhal gonderilip Fatih Terim alinirsa şampiyonluk sansimiz var.

Aksi halde 5. Oluruz

umtiti mascheranonun yerine gomezde rakiticin yerine alındı rakitic iniesta pozisyonunda oynuyacak

Barça gibi bir takımın daha net adamlara ihtiyacı var bence dünya bir paran var bastır al istediğin adamı hazır direk 11 oyuncusunu

Rakitic-Gomez
Sergio Busquets

mi olacak koca Barça'nın orta sahası ?

Barça gibi bir takımın daha net adamlara ihtiyacı var bence dünya bir paran var bastır al istediğin adamı hazır direk 11 oyuncusunu

Rakitic-Gomez
Sergio Busquets

mi olacak koca Barça'nın orta sahası ?

isim transferi yapmıyor adamlar o yuzden koca barçanın ortasahası olabilir

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu:"Yasin Öztekin kaliteli bir futbolcu. Şahsi olarak söylüyorum. Neden olmasın diyebiliriz."(Radyospor)

Neilton Meira’nın Türkiye temsilcisi Aydın Demiroviç:"Neilton şu anda en çok Galatasaray’ın ilgi alanında. Neymar’a benziyor."

Galatasaray'a Brezilyalı forvet Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo’da oynayan Neilton Meira’nın Türkiye temsilcisi Aydın Demiroviç, 22 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı

Galatasaray'a Brezilyalı forvet - Gamaspor

Son düzenleme:
Aydın Demiroviç:"Riekerink, futbolcuyu istiyor. Riekerink transfere onay verdi. Zaten teknik heyetin istemediği oyuncuyu vermiyorum."

Bence ilk önce takımdaki Hollandalı ve Yerli çetelerini birde alamancı cephesini tamamen göndermek lazım
Hollandalı Cephe
1)JoR çapsız beden hocası = yeterli değil =hemen gönderilsin
2)Sneijder evet büyük dünya yıldızı ama ölü dünya yıldızı=bu sene sonuna kadar kalsın yazın gönderilsin
3)De Jong ölü yıldız maalesef tek agresifliği Sliding Tackle yoksa 3 metre öteye koşacak hali yok=yazın kendiside gönderilmeli
Yoksa daha takıma Garry gibi Narsingh gibi birsürü hollandalı çöp dolduracaklar

Yerli Cephesi
1)Selçuk
2)Sarbi
3)Semih
4)Hakan
Bu üçlüyle saniyesinde sözleşme feshetmeliyiz yok arkadaş olmuyor işte 10 gol yersek 6sı bunlar yüzünden

Alamancı Cephesi
1)Hamit
2)Yasin
3)Sinan
4)Koray
Hamit zaten gitti geri kalan 3'lüde gelecek ilk tekliflerde gönderilmeli bunlardan bir nane olacağı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt