Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Busquets, Yaya Toure, Xavi, Iniesta 2009
İniesta-Xavi-Cesc Fabregas 2013
İniesta-Rakitic-Busquets 2015
Rakitic-Gomez-Busquets 2017

Sencede bir sıkıntı yok mu reis bu işte ?

o isimler oynarayarak kendını markalaştırdılar rakitic ve gomezde iyi oynasın 1-2 yıl kroos modriç gibi isim kazanırlar

Neilton'un 1.66 boyu var bir de adam santrafor. Dybala gibi bir sey degilse bu cocugu harcarlar

Edit: vikide santrafor diyormus Transfermarkt'e gore ise forvet arkasi ve sag kanat

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
yeni Neymar mi geliyor

C1VYSNvWEAEJfJ-.png

Narsingh: "Galatasaray ve Swansea'nin benimle ilgilendiklerini biliyorum. Ne olacağını göreceğiz. Umarım gerçekleşir."
Narsingh: "Gerçekleşmezse PSV formasını giymeye devam edeceğim. Aceleci davranmıyorum. Burada harika takım arkadaşlarım var." (Gama Spor)

Son düzenleme:
Neilton kanatsa gelsin forvetse is yapmaz

*taptap*

Baktim da Transfermarkt'a göre transfer haklarinin %40'i Cruzeiro %15'i Santos ve %45'i oyuncunun kendindeymis.

Bizimkiler icin cok sikintili bir durum, Dursun ve haramileri bu matematiksel sorunu cözemez.

Bizim basinin ufku da gittikce aciliyor yavas yavas.

Yeni Ronaldo, Yeni Messi den sonra simdi de Yeni Neymar deyimini kullanabiliyorlar.

Sirada kim var acaba.

Baktim da Transfermarkt'a göre transfer haklarinin %40'i Cruzeiro %15'i Santos ve %45'i oyuncunun kendindeymis.

Bizimkiler icin cok sikintili bir durum, Dursun ve haramileri bu matematiksel sorunu cözemez.
Oyle deme isin icinde komisyon varsa bizimkiler ordinaryus kesilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Narsingh: "Galatasaray ve Swansea'nin benimle ilgilendiklerini biliyorum. Ne olacağını göreceğiz. Umarım gerçekleşir."
Maceraya gerek yok.Narsingh'i almayan haindir, 2.5 3 milyon euroya rahat alınır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Narsingh Garrdende Neiltonda 10 kat iyi topçu adam lensin aynısı , lens bile ne kadar katkı verdi...

İstenilen 4 tane transfer neyini beceremiyormusun anlamak mümkün değil..
Vidal,Narsingh,Stoper(Uzun boyle ve tek hamleli). Konate....

Bunları al, şeyşu yasin Kim varsa gönder..

Muslera
Vidal----Stoper------Balta-------Carole
-------------De Jong----Selçuk--------
Narsing---------S10------------Bruma
-------------Konate--------------

Şu kadro da şampiyon olmazsa sadece Türkiye ligine bırakıp gidelim.... Çok sağlam bir kadro olur.. Hem gençleşmiş olur hem eldeki fazlalıktan kurtulursun hem takımda kişi sayısı az olunca kenetleşme fazla olur..

33 tane 35 tane bir kadroda oyuncumu olur.

İlk 11 olur bir de sağlam 3 tane yedeğin olur Kaleci Stoper felan 20-22 kişilik kadro yeterli..

vida hayalleri kurmayalım derim

bir düşünün sakallı mehmet yaglı surat ve nazif sizce vida deyince akıllarına ne gelir !!

Bruma Podolski ve Yasin giderse çok büyük problem olacak umarım doğru transfer yapılır

Bu Dursun nasil makina mühendisi olmus acaba.

O zaten çok ayrı bir konu yönetimdeki adamların cvlerine bakıyorsun hepsi Türkiye'nin en yüksek puan ile öğrenci alan Galatasaray Lisesinden mezunlar. Çok iyi üniversitelerde işletme,matematik bölümü falan bitirmişler ama iş transfere gelince bakkal hesabı yapamıyorlar.

Blas'in ayaklari yere daha saglam basiyo amine harit daha yetenekli biraz fizik calismasi lazim :)

Ben böyle topçuları daha çok seviyorum reis mesela Suarez yerine kesinlikle Neymar veya Bale yerine kesinlikle Hazard :)

Böyle saf yetenekli genç çocukların takıma kazandırılması lazım 19 yaşında o kadar fransa 1. liginde maça çıkabilmesi bile yeter aslında bu oğlanların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt