Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narsingh: "Galatasaray ve Swansea'nin benimle ilgilendiklerini biliyorum. Ne olacağını göreceğiz. Umarım gerçekleşir."

Adam gelmeye razı, 6 ay sonra sozlesmesi bitecek.En fazla 3 milyon euro versen her türlü getirirsin Narsingh'i.Neyi bekliyor bunlar anlamıyorum ki ? Sagda Narsingh solda Bruma efsane olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o isimler oynarayarak kendını markalaştırdılar rakitic ve gomezde iyi oynasın 1-2 yıl kroos modriç gibi isim kazanırlar

İşte reis Barça'da bunun olmaması gerekir bence hiçbir zaman ne Rakitic ne Gomez bırak İniesta Xavi Deco seviyesine Kroos Modric seviyesine bile ulaşamaz gibime geliyor

Tabii inşallah yanılırım barça'nın en efsanevi ortasahasını izletirler bize inşallah

Narsingh: "Galatasaray ve Swansea'nin benimle ilgilendiklerini biliyorum. Ne olacağını göreceğiz. Umarım gerçekleşir."

Adam gelmeye razı, 6 ay sonra sozlesmesi bitecek.En fazla 3 milyon euro versen her türlü getirirsin Narsingh'i.Neyi bekliyor bunlar anlamıyorum ki ? Sagda Narsingh solda Bruma efsane olur

komisyon yok renktaş, en önemli ayrıntıyı atlamışsın

Cünkü katki saglar.

Katki saglamayan adam alma pesinde bizimkiler ancak.

Reis evet Narsingh her türlü Yasinden filan çok daha iyidir ama hiçbir zaman vasat üstüne çıkamadıki adam Hollanda'da bile hiçbir zaman öyle çok çok iyi oynadığını hatırlamıyorum ben çok hızlı depara kalktımı yardırır çimler ağlar tamam ama tek özelliği bu yahu Narsingh'in

İyici anadolu takımına kontra bekleyen takıma dönecez buna yanarım ben

Yasin için Osmanlı yarın resmi bir teklif yapacak.
Teklif nakit ama Galatasaray Umar Aminu'yu istiyor. Takas+Para.

hmm

Ben böyle topçuları daha çok seviyorum reis mesela Suarez yerine kesinlikle Neymar veya Bale yerine kesinlikle Hazard :)

Böyle saf yetenekli genç çocukların takıma kazandırılması lazım 19 yaşında o kadar fransa 1. liginde maça çıkabilmesi bile yeter aslında bu oğlanların
Ne kadar isterler acaba transfermarket'te on numara olarak gozukuyo ama daha gezgin biri çakili kalmiyo toplu topsuz devamli hareket halinde

Narsingh: "Gerçekleşmezse PSV formasını giymeye devam edeceğim. Aceleci davranmıyorum. Burada harika takım arkadaşlarım var." (Gama Spor)
kadircim arkdaşın fm profili var mı? paylasırsan sevınırım
şimdiden tsk
ii frmlar

Reis evet Narsingh her türlü Yasinden filan çok daha iyidir ama hiçbir zaman vasat üstüne çıkamadıki adam Hollanda'da bile hiçbir zaman öyle çok çok iyi oynadığını hatırlamıyorum ben çok hızlı depara kalktımı yardırır çimler ağlar tamam ama tek özelliği bu yahu Narsingh'in

İyici anadolu takımına kontra bekleyen takıma dönecez buna yanarım ben
Bende daha iyi oyuncular gelsin isterim elbet ama mevcut durumda butcemizin buyuk kısmını stoper ve forvet transferine aktarmamiz lazim diye dusunuyorum.Yasin'den kurtulmak içinse boyle uygun maliyetli fırsat transferleri gayet yerinde olur.6 ay sonra sozlesmesi bitecegi icin 2-3 milyon euro arası bir rakama iyi bir sag kanat oyuncumuz olabilir.Fırsatı kacirmamak lazım

Narsingh nasıl oyuncu

23 maçta 3 gol 1 asist yapmış, Hollanda ligi için az gibi

Narsingh Garrdende Neiltonda 10 kat iyi topçu adam lensin aynısı , lens bile ne kadar katkı verdi...

İstenilen 4 tane transfer neyini beceremiyormusun anlamak mümkün değil..
Vidal,Narsingh,Stoper(Uzun boyle ve tek hamleli). Konate....

Bunları al, şeyşu yasin Kim varsa gönder..

Muslera
Vidal----Stoper------Balta-------Carole
-------------De Jong----Selçuk--------
Narsing---------S10------------Bruma
-------------Konate--------------

Şu kadro da şampiyon olmazsa sadece Türkiye ligine bırakıp gidelim.... Çok sağlam bir kadro olur.. Hem gençleşmiş olur hem eldeki fazlalıktan kurtulursun hem takımda kişi sayısı az olunca kenetleşme fazla olur..

33 tane 35 tane bir kadroda oyuncumu olur.

İlk 11 olur bir de sağlam 3 tane yedeğin olur Kaleci Stoper felan 20-22 kişilik kadro yeterli..

Reis santrafor kanatlar bekler gençleşmiş diyorsunda Narsing-Konate-Carole gibi adamlar kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil
Orta saha üçlüsü+Balta'nın yaş toplamı 130 ediyor

Bende daha iyi oyuncular gelsin isterim elbet ama mevcut durumda butcemizin buyuk kısmını stoper ve forvet transferine aktarmamiz lazim diye dusunuyorum.Yasin'den kurtulmak içinse boyle uygun maliyetli fırsat transferleri gayet yerinde olur.6 ay sonra sozlesmesi bitecegi icin 2-3 milyon euro arası bir rakama iyi bir sag kanat oyuncumuz olabilir.Fırsatı kacirmamak lazım

Garry'ye 3.5 veriyor bizim yönetim di mii + Yasin'ide okut 4'e filan git adam akıllı bir sağ kanat al Nani-Lens-Quaresma kalibresinde bir adam lazım bizim Hücum hattına

Narsingh> Garry+Yasin
Lens'ten iyi oldugu özelliği daha süratli ve 3 yaş küçük.Fakat Lens'te fizik olarak Narsingh'in üzerinde.Bence Narsingh aradığımız sağ kanat, maliyet olarakta en fazla bi Donk parası öderiz

Ne kadar isterler acaba transfermarket'te on numara olarak gozukuyo ama daha gezgin biri çakili kalmiyo toplu topsuz devamli hareket halinde

Transfermarkt böyle genç oyuncuları çok yakından takip etmiyor reis boşver Bruma'nın değeri hala 5 milyon mesela :D

Ama daha tam sıçrama yapamadı Harit'de Blas'da çok uçmazlar herhalde di mii renktaş

Narsingh'i keske alabilsek ama bizim beceriksizler beceremez.

Narsingh çok potansiyelli bir oyuncu ama bir türlü 5 büyük lige gidemedi. Lens bu kadar iş yapıyorsa Narsingh'de rahatlıkla yapar. Wesley ve Dejong'un olması avantaj.

Bence çok doğru transfer olur. Garry ile aynı yaşta ama potansiyel olarak Narsingh uzak ara önde. 1-2 senedir düşüş yaşadı ama burada toparlanır.

dursun ve leventin vida denilince bildikler şey işte bu.

vida-nedir.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt