Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry'ye 3.5 veriyor bizim yönetim di mii + Yasin'ide okut 4'e filan git adam akıllı bir sağ kanat al Nani-Lens-Quaresma kalibresinde bir adam lazım bizim Hücum hattına
Iste ben olsam o 7.5 a kanat almak yerine stoper veya forvet alırdım.Çünkü en kritik ihtiyacımız gercekten stoper ve forvet renkdas.Narsingh gelse bizde asla sırıtmaz bunu biliyorsundur zaten.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Narsingh> Garry+Yasin
Lens'ten iyi oldugu özelliği daha süratli ve 3 yaş küçük.Fakat Lens'te fizik olarak Narsingh'in üzerinde.Bence Narsingh aradığımız sağ kanat, maliyet olarakta en fazla bi Donk parası öderiz

Bu ilk söylediğine sonuna kadar katılıyorum reis

Ama Narsingh'in Lens'den tek + sı hızı evet Bruma'dan bile çok daha hızlı Narsingh birşey diyemem ama Cavanda'da hızlı F1 topçusu diye gelmişti

Reis santrafor kanatlar bekler gençleşmiş diyorsunda Narsing-Konate-Carole gibi adamlar kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil
Orta saha üçlüsü+Balta'nın yaş toplamı 130 ediyor

Moussa Konate ● Goals, Skills & Assists ● Sion ● 2015/16 ● HD - YouTube Konate bence Türkiye ligi için biçilmiş kaftan çok katkı sağlar erenle dönüşümlü oynar.

Narsingh eğer transfer olursa ismi geçenler arasında en iyisi, ki Lens'in aynısı çabuk uyum sağlar çok katkı alırız gibime geliyor.Bu sene sadece Türkiye ligi olduğu için Balta Selçuk De jong sırıtmaz gördük 33 puan topladık liderle 3 puan fark var.. Defansa bir uzun boylu adamla çok rahat ligi götürürüz.. Sonra Narsingh in Konatenin durumuna göre birşeyler yapılır orta sahaya..

Bu ilk söylediğine sonuna kadar katılıyorum reis

Ama Narsingh'in Lens'den tek + sı hızı evet Bruma'dan bile çok daha hızlı Narsingh birşey diyemem ama Cavanda'da hızlı F1 topçusu diye gelmişti
Cavanda'da beyin yok renkdaş

bizim bu gaz ver gidecek mi acaba

hic bir forvet ismi medyada yazilmadi

Iste ben olsam o 7.5 a kanat almak yerine stoper veya forvet alırdım.Çünkü en kritik ihtiyacımız gercekten stoper ve forvet renkdas.Narsingh gelse bizde asla sırıtmaz bunu biliyorsundur zaten.

Yani stoper'i zaten alacaklar Ched gitti +1 Denayer'i alacaklardı sene başı gelmedi +2 Serdar sakatlandı +3 Hakan-Semih bomba +4 mecburen seve seve alacaklar stoper
Forvet'de tamamen Poldi'ye bağlı bence Poldi 10-15 arası birşeye satılacaksa satılsın daha genç bir forvet alalım ama yok öyle 6-7 filansa kesinlikle kalsın Poldi sene sonuna kadar
Sağlam bir sağ kanat alırsak hücum gücü baya artar mesela tabi imkansız ama Wilfried Zaha olsaydı şu takımda mesela

-----Sneijder------
Zaha-Poldi-Bruma

Neler yapardı şu ligde reis ?

Ama tabikide Narsingh bu ligin her türlü üzerinde bir sağ kanat Yasin+Sinan kadarda katkı verir sağlam gelirse eğer

bizim bu gaz ver gidecek mi acaba

hic bir forvet ismi medyada yazilmadi

Valla reis Brezilyalı Başkan'ın dediği beni heyecanlandırdı hiçbir Brezilya takımının veremeyeceği rakamlar bunlar filan diye baya kesin konuştu Çin'e transferi bitmiş Poldi'nin diye

Kampa katıldı maks 2-3 güne belli olur ne olacağı

Emrah Başsan, Hollanda 2.Lig ekibi Fortuna Sittard ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Sezon başında Antalyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Emrah Başsan, Çaykur Rizespor'a kiralanmış ancak devre sonunda Rize'den ayrılarak takıma dönmüştü. İlk yarıda Rizespor forması ile 14 maça çıkan Emrah, 2 gol 1 asist yaptı.

Transfer Merkez

Emrah Başsan, Hollanda 2.Lig ekibi Fortuna Sittard ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Sezon başında Antalyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Emrah Başsan, Çaykur Rizespor'a kiralanmış ancak devre sonunda Rize'den ayrılarak takıma dönmüştü. İlk yarıda Rizespor forması ile 14 maça çıkan Emrah, 2 gol 1 asist yaptı.

Transfer Merkez

2.lig ne la bari eredivisie'ye gitseydi

Bizim Gladbach Sevilla'dan Timothée Kolodziejczak "Kolo" ile anlasmis 2021'e kadar.

C1VgYYZWQAAjioS.jpg

Son düzenleme:
Tam Emrah Sinan gibi adamların ligi varya reis belki onlara çok birşeyler katmaz bu lig ama tıkır tıkır şhow yaparlar o ligde :D öyle saçma sapan bir lig belki biri görür topçu sanarda iteleriz

Eredivisie olsa tamamda 2ci ligi fazla takip eden yok

Trencin'e yapismak lazim iyi alt yapilari var moses simon,leon bailey ,samuel kalu trencin cikisli yakin zamanda 2-3 oyuncu daha var avrupa'ya gidebilecek

Moussa Konate ● Goals, Skills & Assists ● Sion ● 2015/16 ● HD - YouTube Konate bence Türkiye ligi için biçilmiş kaftan çok katkı sağlar erenle dönüşümlü oynar.

Narsingh eğer transfer olursa ismi geçenler arasında en iyisi, ki Lens'in aynısı çabuk uyum sağlar çok katkı alırız gibime geliyor.Bu sene sadece Türkiye ligi olduğu için Balta Selçuk De jong sırıtmaz gördük 33 puan topladık liderle 3 puan fark var.. Defansa bir uzun boylu adamla çok rahat ligi götürürüz.. Sonra Narsingh in Konatenin durumuna göre birşeyler yapılır orta sahaya..

Reis Konate çok mükemmel yedek golcü olur yaşı genç delici güçlüde bir topçu dakika 65 yavaş yavaş oyun kopmaya başlamıştır Konate'yi alırsın oyuna defansı deler patos eder
Ama ne Eren ne Konate bu takımın 11'inde oynayamaz bence
Ha Eren'e bir teklif olsa satılsa Poldi 11'de Konate yedekte olur mu mükemmel olur reis

Narsingh içinde Lens'in aynısı demek çok abartı reis bana göre ya Bruma Hazard'ın aynısı demek gibi birşey Lens her zaman mental-fizik olarak iyi ayakları yere sağlam basan ve her zaman çok skor üreten birisi oldu
Narsingh her zaman kontra-ataklarda tutulamayan saniyeler içinde rakip kaleye inen sağ kanat oldu

Bizim takıma hangisi lazım reis kesinlikle Nani-Lens-Quaresma gibi gerek orta açacak gerek şık çalımlar atacak gerek ilerde top tutacak 0'a inecek birisi lazım

Trencin'e yapismak lazim iyi alt yapilari var moses simon,leon bailey ,samuel kalu trencin cikisli yakin zamanda 2-3 oyuncu daha var avrupa'ya gidebilecek

Zaten belcika ligindeki takimlar hep boyle transfer yapiyor, genk ndidi'yi 180 bin euro'ya aldi, 18milyona leicester'e satti

Bailey'i almak istesen en az 20m

Adamlar islerini biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt