Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde 3-7 arasi flan olmasi lazim ama piyasa ole bi uctu ki :)
Alexander Isak - Oyuncu profili 2017 | Transfermarkt
Real madrid 10 milyon euro teklif etmis ama klubu kabul etmemis ben olsam bende kabul etmem cocuk ates ediyo :)

Reis gerçekten sene başı maks 2 milyon'a alırdın bu oğlanı 2-3 ay önce ScoutNationHD'de Frank Kessie&Alexander Isak'ın videosu yayınlandı ikisininde gelmesini çok istemiştim baktım piyasaları çok uygun yaşlarına göre oyunları mükemmel filan bir araştırdım Alexander Isak'ın R.Madrid&ManU teklifi varmış Frank Kessie'ye de Chelsea 25 milyon vermiş filan :D

Adamlar işte böyle böyle büyük takım oluyor reis bizim yöneticilere Frank Kessie&Alexander Isak desen onlar kim la derler

Zaten belcika ligindeki takimlar hep boyle transfer yapiyor, genk ndidi'yi 180 bin euro'ya aldi, 18milyona leicester'e satti

Bailey'i almak istesen en az 20m

Adamlar islerini biliyor

Reis o Bailey varya usta bir Td ile çalışma şansı olsun 3-4 yıl sonra dünyanın sayılı topçuları arasına girer

Zaten belcika ligindeki takimlar hep boyle transfer yapiyor, genk ndidi'yi 180 bin euro'ya aldi, 18milyona leicester'e satti

Bailey'i almak istesen en az 20m

Adamlar islerini biliyor
Trabzon'daki bero da trencin'den geldi o cocugun sanssizligi trabzon'a gelmesi :)

Forvete illa potansiyelli biri almaya gerek yok. Hoarau alınsın herkes mutlu olsun. 1.5 senede sakatlanmazsa ligde en az 20 gol atar.

Tam bizim lige uygun forvet.

bı ınsan bı ınsanı avukda vermesı ıcın anlamsız ısrar bı sebep mı?o anlamsız ısrar kı saygı ve sevgı cercevesınde yazılmıs bi suru guzel soz

Son düzenleme:
Reis gerçekten sene başı maks 2 milyon'a alırdın bu oğlanı 2-3 ay önce ScoutNationHD'de Frank Kessie&Alexander Isak'ın videosu yayınlandı ikisininde gelmesini çok istemiştim baktım piyasaları çok uygun yaşlarına göre oyunları mükemmel filan bir araştırdım Alexander Isak'ın R.Madrid&ManU teklifi varmış Frank Kessie'ye de Chelsea 25 milyon vermiş filan :D

Adamlar işte böyle böyle büyük takım oluyor reis bizim yöneticilere Frank Kessie&Alexander Isak desen onlar kim la derler
Samuel Kalu - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Sezon basin'da burda bi kac paylasim yaptim birisi dalga gecti buda trencin cikisli sirada bunlar var
Aliko Bala - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Christopher Udeh - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

salihoviç kulüpsüzmüş. Gelsin 3-4 frikik atsın. Bana göre Juninho'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi frikikçidir.

salihoviç kulüpsüzmüş. Gelsin 3-4 frikik atsın. Bana göre Juninho'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi frikikçidir.

Juninho bence de acik ara bir numara ama Salihovic'i cok yakindan taniyan (izleme anlaminda) birisi olarak katilmiyorum bu konuda sana renktas.

Topa vurus seklini falan bende cok begeniyorum Hertha altyapisindan beri tanir ve takip ederim kendisini ama öyle Juninho'dan sonra anilacak birisi degil bence.

Juninho'dan sonra Beckham geliyor bence. Ikisi eli öpülece ustalar bu konuda, hele hele de Juninho adam icin sag taraf sol taraf uzun mesafe kisa mesafe hic fark etmiyordu her yerden cakiyordu vallah.

Juninho bence de acik ara bir numara ama Salihovic'i cok yakindan taniyan (izleme anlaminda) birisi olarak katilmiyorum bu konuda sana renktas.

Topa vurus seklini falan bende cok begeniyorum Hertha altyapisindan beri tanir ve takip ederim kendisini ama öyle Juninho'dan sonra anilacak birisi degil bence.

Juninho'dan sonra Beckham geliyor bence. Ikisi eli öpülece ustalar bu konuda, hele hele de Juninho adam icin sag taraf sol taraf uzun mesafe kisa mesafe hic fark etmiyordu her yerden cakiyordu vallah.

İlk 5'te olduğu kesin. Adam her yerden atıyor ya. Ben gayet ciddiyim. Sene sonuna kadar gelsin, 2-3 tane frikikle maç alabilir.

Sejad Salihovic ● Free Kick Show● - YouTube

alışkanlık oldu bunlarda son dakika toptan açıklama yapmak,bütün işleri son dakikaya bırakmak.
son gün sınavlara hazırlanan üni öğrencisi gibiler

C1Vv1dFWEAQ68fi.jpg

:tekme:

Hamitin sözleşmesi resmi olarak fesh edildi.

Hamite giderayak bile 3 trilyon vermişiz.
Ne kadar beceriksiz bir yönetimimiz var.

İnşallah bizden aldığı tek kuruşun bile hayrını görmez

SARI-KIRMIZI!

Hamitin zaten geçen seneden alacağı 1.6 vardı oda bu seneye yansıtılmıştı. Yazın sözleşme uzatmasak bile bu parayı ödeyecektik bu anlamda bi zararımız yok

İşte reis bu gibi oyunculardan her sene 3-4 tane alıcan Sightrosson alacağına

Tutmasa bile zararın maksimum 1 milyon euro olur ama 1'i bile tutarsa köşeyi döndün işte

Bize geldiği an tutma ihtimali ortadan kalkıyor işte kardeş sorun orda. Bizde gençleri yetiştirecek parlatacak düzgün bir sistem yok. Düşün 80 milyonluk ülkede altyapıdan bir Arda çıktı.

Arkadaş bizim takımın eksikleri belli şu Vitor Hugo yu alsınlar adam akıllı bir sağ bek alsınlar şu Rafael olabilir mesela
Birde adam akıllı çok iyi bir sağ kanat alsınlar yüklü bir bonservis verelim gerekirse Garry'ye 3.5 vereceğimize Yasin'ide satalım 4'e adam akıllı bir sağ kanat alalım Feghouli olur Carlos Vela olur bırakırlarsa Zaha olur ama imkansız gibi birde sene sonuna kadar Sneijder&Poldi'yi takımda tutalım

Muslera
Rafael-Serdar-Hugo-Carole
De Jong-Tolga
Sneijder
Vela-Poldi-Bruma​

Şampiyon yapmaz mı bu kadro Galatasaray'ı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt