Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderi satan serefsizdir.

Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Wahda, Van der Wiel ile anlaştı. Al Wahda birkaç gün içinde Fenerbahçe'ye resmi teklif iletecek (Lig TV)

oscar-cin-ekibi-shanghai-sipgle-anlasti__339708_.jpg

Şu oğlan 60,00 mil. € ediyorsa neden olmasın

Veya o daha genç diyorsan Hulk 55,80 mil. € gitmedi mi

Sneijder kariyerinde bir adam her türlü eder

sözleşmesinde 7.5 serbest kalır yazıyosa adam niye 28.5 milyon fazla versin

Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Wahda, Van der Wiel ile anlaştı. Al Wahda birkaç gün içinde Fenerbahçe'ye resmi teklif iletecek (Lig TV)

aRMUT çok piyasada.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bunu bize kitleyeceklerdi. yırttık mı yoksa bunlar iyi fesih bedeli alırlar ciddi karlı çıkarlar biz de izler miyiz bilemedim

Bu aralar
Sırbistan
Sırbistan U21
Sırbistan U20
Sırbistan U19

Takımlarına kafayı taktım birkaç maçlarını filan izlemeye çalıştımda ccaannavvarr gibi bir sol bek buldum Mihailo Ristic
1061535_620x410.jpg

Kızılyıldızda showw yapmakla meşgul 21 yaşındaki sol bek

Sol bek-kanat oynuyor merkez orta saha oynuyor aynı Alaba'nın gençliği :asd22:

Gerçekten şaka bir yana Carole için 5 milyon filan teklif veriyorlarsa hemen satıp alalım Mihailo Ristic'i

Vida ve sakho vallahi hayali bile çok güzel.
Vidanın olayı bonservis parasına bakıyor yani kısaca parayı basarsan alabilirsin.
Ama sakho çok zor bize gelene kadar başka ingiliz takımlarıda teklif götürebilirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kimse kusura bakmasin 7.5 sneijder satmam onun ayarinda futbolcu bu paralara alamazsin,futbolcu piyasasi ortada ingilizler ve cinliler piyasayi maf ettiler.

oscar-cin-ekibi-shanghai-sipgle-anlasti__339708_.jpg

Şu oğlan 60,00 mil. € ediyorsa neden olmasın

Veya o daha genç diyorsan Hulk 55,80 mil. € gitmedi mi

Sneijder kariyerinde bir adam her türlü eder

dediğin gibi Oscar 25 yaşında EPL'de her türlü pazarlanabilirdi,20-25mioya.
hulkun da satıldığı zaman piyasa değerine baktım 33mio diyo renktaş normal.adam 29 yaşında gitmiş.
sneijder 32 yaşında ve avrupaya 7.5a gitme durumu sözkonusu iken 36 çok abes.15-20 olsa amenna.

Bu aralar
Sırbistan
Sırbistan U21
Sırbistan U20
Sırbistan U19

Takımlarına kafayı taktım birkaç maçlarını filan izlemeye çalıştımda ccaannavvarr gibi bir sol bek buldum Mihailo Ristic
1061535_620x410.jpg

Kızılyıldızda showw yapmakla meşgul 21 yaşındaki sol bek

Sol bek-kanat oynuyor merkez orta saha oynuyor aynı Alaba'nın gençliği :asd22:

Gerçekten şaka bir yana Carole için 5 milyon filan teklif veriyorlarsa hemen satıp alalım Mihailo Ristic'i
Sassuolo ve lizbon'un takibinde

Vida ve sakho vallahi hayali bile çok güzel.
Vidanın olayı bonservis parasına bakıyor yani kısaca parayı basarsan alabilirsin.
Ama sakho çok zor bize gelene kadar başka ingiliz takımlarıda teklif götürebilirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis Vida şöyle 6.5 milyon filan isterler o oğlana bu Hugo'ya 6.5 vermeye razı diyor bizim yönetim o zaman bu oğlanı alın işte ama söz konusu bizim yönetim olunca hepsi yalan olabilir işte

Sakho'da şöyle sene başında West Ham'dan tut Stoke City'ye kadar birkaç Epl takımı +Bjk birde italya takımları istemişti

West Ham&Bjk&Stoke'un filan teklifini ben ezik takımlarda oynamam diye reddetmişti

Birde adı doping iddiasına filan karıştı geçen yaz Sakho'nun hiçbir EPL takımının isteyeceğini zannetmiyorum ingilizler dikkat eder böyle şeylere

Vida'yı al bonservisiyle Sakho'yu kirala yarım sene elde kalan tüm stoperleri sat gitsin Hakan'dan Koray'a Semih'den Chedçu'ya kadar

Bu serbest kalma maddesi Çin Kulüpler için de geçerli ise sıçtık :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt