- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.912
- 4.323
Zlatan Ibrahimovic.
Bu mesaj bi Kalsin burda. 2-3 Güne Medya da yazmaya başlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zlatan Ibrahimovic.
Bu mesaj bi Kalsin burda. 2-3 Güne Medya da yazmaya başlar...
Kolpa abi o sayfa kesinlikle. Simdi detayli baktım. Turk sayfasi daha emre demeden o haberin icerigine not true yazmış. Sonra gülücüklü cevaplar falan resmi birinde olmayacak gevşek emojiler falan çok net belli. Emre hem 800k kazaniyor. 6 katini kim verir ona yürüsün gitsin. Bide banka teminati bile istiyor emre falan yazmış.Hayir emre en az 5 milyon istiyo yillik Diyor
Yorumcular için de bi bakıma öylebu fotomac ekibi için transfer dönemleri düğün bayram gibi
Ek olarak Lüe de yazmış..
O necce İngilizce gözlerim kanadı. Yalandır.Ya şu menejar firmasi bana aşiri saçma geldi
Burada emrenin abisiyla konuşuyormuş ve Türk takimlardan en az 5 milyon yillik üçret istediklerini açiklanmiş
Ekli dosyayı görüntüle 50983
Bu işte bir pislik var
Turkcemi yazmis?
Transferin son gününde alamaman gayet doğal.Transferin son haftası olsa neyse de transferin bitmesine daha var.Tek sorun Diagne-Mariano'nun satışının beklenilmesi.Ffp varken ne yönetim ne de teknik ekip riske girmek istemez.Lüe sürekli Diagne satılacak Banega gelecek diyo.Şimdi de Falcao gelecek diyo.Şu 1 ay içinde sakin kalalım.Sonra yangını çıkarırız..O kadar şeyini çıkardılar ki Falcao'nun değil Falko Götz'ün duyumu bizzat Falcao kendi ağzından Galatasaray'a transfer olacağını söylese yine inanmam artık
Daha doğrusu inanmak istemiyorum artık zamanında böyle çok transfer bekledim hepsi de hüsranla bitti özellikle bu yönetimin Pato olayı Asamoah'ı Banega'sı Modeste'si Alan'ı say say bitmez ki
Bunlar daha Emre Mor'u bitiremediler ki Falcao gelsin sen Emre Mor'un transferini bitiremeden basına adı sızar tüm detayları öğrenirse o transfer zora girer
YokTurkcemi yazmis?
Ingilizceleri yakiyorYa şu menejar firmasi bana aşiri saçma geldi
Burada emrenin abisiyla konuşuyormuş ve Türk takimlardan en az 5 milyon yillik üçret istediklerini açiklanmiş
Ekli dosyayı görüntüle 50983
Bu işte bir pislik var
Ucak Zlatandan iner yazmis biri
World class forvet Drogba![]()
Orta saha-hücum hattına bak
Ah bea Aysal başkanım sen bir başkaydın