Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alf agent midir nedir onun ekürilerini takip etmeyi biraksaniz artik. emre mor kim 5 milyon kim ya.

bonservisi bile anca 1-2 milyon eder o beyinsizin suan

isin dogrusu hic bir kulüp para verip bonservisini almaz

Hayir emre en az 5 milyon istiyo yillik Diyor
Kolpa abi o sayfa kesinlikle. Simdi detayli baktım. Turk sayfasi daha emre demeden o haberin icerigine not true yazmış. Sonra gülücüklü cevaplar falan resmi birinde olmayacak gevşek emojiler falan çok net belli. Emre hem 800k kazaniyor. 6 katini kim verir ona yürüsün gitsin. Bide banka teminati bile istiyor emre falan yazmış.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben böyle çat diye Ercan Taner i tanimadan onun Emre diye bile bahsetmedigi bir seyin altina bunu yazmasini fake buluyorum
SmartSelect_20190714-024353_Twitter.webp

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu fotomac ekibi için transfer dönemleri düğün bayram gibi
Yorumcular için de bi bakıma öyle
Adamlar 20-25 milyonluk wonderkidleri öneriyor kendi scoutları gibi. Akıllarınca kendilerini futbolcu bilgi bankası gibi gösteriyorlar. Bu akşam da biri Galatasaray Diagneyi satarsa Matetayı kaçırmasın diyor. Herif 30 kağıt

Ek olarak Lüe de yazmış..

O kadar şeyini çıkardılar ki Falcao'nun değil Falko Götz'ün duyumu bizzat Falcao kendi ağzından Galatasaray'a transfer olacağını söylese yine inanmam artık

Daha doğrusu inanmak istemiyorum artık zamanında böyle çok transfer bekledim hepsi de hüsranla bitti özellikle bu yönetimin Pato olayı Asamoah'ı Banega'sı Modeste'si Alan'ı say say bitmez ki

Bunlar daha Emre Mor'u bitiremediler ki Falcao gelsin sen Emre Mor'un transferini bitiremeden basına adı sızar tüm detayları öğrenirse o transfer zora girer

O kadar şeyini çıkardılar ki Falcao'nun değil Falko Götz'ün duyumu bizzat Falcao kendi ağzından Galatasaray'a transfer olacağını söylese yine inanmam artık

Daha doğrusu inanmak istemiyorum artık zamanında böyle çok transfer bekledim hepsi de hüsranla bitti özellikle bu yönetimin Pato olayı Asamoah'ı Banega'sı Modeste'si Alan'ı say say bitmez ki

Bunlar daha Emre Mor'u bitiremediler ki Falcao gelsin sen Emre Mor'un transferini bitiremeden basına adı sızar tüm detayları öğrenirse o transfer zora girer
Transferin son gününde alamaman gayet doğal.Transferin son haftası olsa neyse de transferin bitmesine daha var.Tek sorun Diagne-Mariano'nun satışının beklenilmesi.Ffp varken ne yönetim ne de teknik ekip riske girmek istemez.Lüe sürekli Diagne satılacak Banega gelecek diyo.Şimdi de Falcao gelecek diyo.Şu 1 ay içinde sakin kalalım.Sonra yangını çıkarırız..

Sevmesemde avrupadan transfer konusunda bulent tulunu tek gecerim. Hatalari da olmustur ama isi biliyordu genel itibariyle.

Apoyla banega almaya gidersen elindeki fernandoyu da senden alirlar. Bu adami tr icinde bile transfer gorusmesine gondermeyeceksin. Baskan yardimcisi olsun, floryanın maskotu falan olsun. Transferden uzak dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt