Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene aynı okulda okuduk ama çok da muhabbetimiz yoktu, basket oynamışlığımız vardır karşılıklı

belki yoğundur ama görüldü yazdı mesajda istese cevaplardı
Bu sitede bilgi paylaşmak malliktir. Çünkü taraftar görünümlü ama burada tek bulunma amacı trollluk olan büyük bir güruh var ve bu güruh hakikaten transfer hakkında ozgur gibi nadir de olsa bilgisi olan veya ciddi ciddi uzun uzun analizler yaparak forumun akışına fayda sağlayan insanlari kaçırıyor.

Özgür'un son meselesini bilmiyorum. Neden banlandigi hakkında fikrim yok. Fakat bundan önce Benhun mudur nedir, onunla yaşadığı olayda ana meselesini elbette tasvip etmesem de, Özgür'ü provoke etmek için her yolu denedi. O günü net hatırlıyorum çünkü o Benhun adlı şahıs Levent Akgün, ben ve başka üyelere de çöp vs diyerek bulaştı o gün.

Onursal Üye rütbesini kullanmak denir buna. O hareketleri başka bir üye yapsa 10 defa konudan atılırdı ama hal hatır meselesiyle müdahale edilmedi. Sonuc bu. Özgür suçlu da hırsızin hiç mi suçu yok derler adama...

Yönetimin sürekli olmayacak iş yapmalarındaki sevdayı anlamıyorum ben, değeri 10 milyon olan adama 2 milyon teklif edip, çalışıyürüz ama olmiyür filan demek kel alaka

Olası bir Seri - Banega - Belhanda orta sahasi orgazm dolu dakikalar yaşatır.

Yönetimin sürekli olmayacak iş yapmalarındaki sevdayı anlamıyorum ben, değeri 10 milyon olan adama 2 milyon teklif edip, çalışıyürüz ama olmiyür filan demek kel alaka
Banega ile başladık
Seri ile devam ediyoruz
Bu isin sonunu hepimiz biliyoruz
Kayseri'yi zengin edip
Yaprağı dalıyla yiyoruz
Her deplasmanda acı çekince
Futbolu bilen Alman hoca istiyoruz

Aquaparka bile ha
Kelimenin başına "d" harfini koyacak inceliği gösteren kekolar. Nezaketli kekolar.
Ne olacak yani arkadaş 3 genç erkek eğlenmek istiyor, çimenlerde değil de kaydıraklarda yuvarlanmak istiyor isek? Her yerde kamera vardır eminim ki bir suç işlenecek olsa tespiti en mümkün yer ayrıca haşema, kadınlara özel bölüm vs gibi pozitif ayrımcılıklar her yerde karşımıza çıkarken sadece sahip olduğum cinsiyetin bazı temsilcilerinden ötürü bu kadar keskin bir negatif ayrımcılığı neden kanıksayayım? Biz 3 erkek oraya gidemeyiz neden çünkü sapık olabiliriz direk ön kabul bu yani ve bu hastalıklı.

Ne olacak yani arkadaş 3 genç erkek eğlenmek istiyor, çimenlerde değil de kaydıraklarda yuvarlanmak istiyor isek? Her yerde kamera vardır eminim ki bir suç işlenecek olsa tespiti en mümkün yer ayrıca haşema, kadınlara özel bölüm vs gibi pozitif ayrımcılıklar her yerde karşımıza çıkarken sadece sahip olduğum cinsiyetin bazı temsilcilerinden ötürü bu kadar keskin bir negatif ayrımcılığı neden kanıksayayım? Biz 3 erkek oraya gidemeyiz neden çünkü sapık olabiliriz direk ön kabul bu yani ve bu hastalıklı.
4 sene antalya aquapark da calistim 2003 2007 arasinda inan bizim turk erkekleri her gun dayak yiyodu guvenliklerden. Alayimi taciz eder arkadaş. Az cok haklilar müdür

Bizim yönetim yurt dışından kimseyi kolay kolay alamaz...
Yine Anadolu kulüplerini zengin edeceğiz...
Yazık...

Abdurrahim'i suçlamaya gerek yok, transfer işini adamakıllı birine emanet etmek gerek. Dil falan bilecek, hitabeti iyi olacak, seyahat edebilecek sürekli vs. Kulüpten sır çıkmayacak diye bu adama işi emanet etmek çok salakça. Yurtiçinden yabancı almamız normal bence çünkü adam dışarıda nasıl konuşup pazarlık yapacak meçhul. Cenk Ergün'ü de bence hiç övmeyin, o bonservislerle yıllık ücretlere transferi yapamamanın imkanı yok. Zaten ağzımıza sıçan ikili pisuvar suratlıyla Cenk denen adam.
Kulupten sır çıkmayacak diyozda anlaşacağımız oyuncu daha haberi yokken önce basının haberi oluyor. Ayrıca çıkarsa da çıksın bir transfer 10 gunde yapılmaz 2. gün alır gelirsin oyuncuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt