Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahaya gelecek 2 kisi de kiralik mi olacak yani?
Bari bir tanesi bonservisi ile olsun.
Mesela Seri gelirse yanina kesin topal, souza dan birisini alirlar gorursunuz.
Hangi transfer donemi herseyi tam yapmayi becerebildiler sanki.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagnenin satisina bagli renkdas. Diyelim Seri kiralik geldi Diagne satisindan sonra Banega sartlari iyice zorlanir. Net söylüyorum Diagne Giderse Baneganin gelmesi fazla sürmez. O defter daha kapanmadi. Yanliz Seri-Mensah da olabilir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Diagnenin satisina bagli renkdas. Diyelim Seri kiralik geldi Diagne satisindan sonra Banega sartlari iyice zorlanir. Net söylüyorum Diagne Giderse Baneganin gelmesi fazla sürmez. O defter daha kapanmadi. Yanliz Seri-Mensah da olabilir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Seri gelirse banegaya gerek kalmaz bence. Ki seri banegadan daha hareketli tempolu bir adam. Cuellar-seri-banega olur.

Elmander, drogba gibi adamlar var imkanimiz altında biz gidiyoruz albayragi transfer gorusmesine.
Lan koy oraya drogbayi bak bakalim ne oluyor hangi kulup veya oyuncu hayir diyebilir. Rizeli usagum diye hitap eden bir kelime ingilizce bilmeyen adam gelirse yanindaki adam konusurken bu kafa sallarsa inanin ben bile satmam oyuncu yani. Elden çıkarıp maaşından kurtulmak istedikleri adama once kiralik sonra fahis bonservis odeyip alip gelmis adam

Yani bizim elimizde normalde CL kosu var, simdi gidersin ingilterenin x bir külübüne bir iki yil önce yüksek bonserviz ödeyip elinde patliyan bir oyuncuya talip olursun, dersinki sen bana bu oyuncuyu bir veya iki yillik kiralik ver, ben sana cok düsük bir kira bedeli ödeyim, hemi oyuncunun yillik maasindan kurtul ve CL maclarinda yildizi parlarsa tekrar piyasa yapar ve sen satarsin.

Bu sekilde bir teklif yapsak gercekten bize oyuncularini vermezlermi? Misal Celta Emreyi neden vermek istedi? Adamin piyasasi kalmamis belki Galatasarayda oynar yilidizi tekrar parlarda bizde birseyler kazaniriz diye.

Orta sahayi Mensah-Badou ikiz dingillerine mi emanet etsek acaba.

Orta sahaya iki tane saglam adam gelsin valla Diagne satilmasa da raziyim,az yedekte otursun Mitronun arkasinda belki akli basina gelir. Nasil olsa o para cope gidecekti,fark eden birsey olmaz ama bedelsiz veya dusuk bedelli iki orta saha sart,gerekirse scout olsun kiralik olsun ama olsun. Yunusu satabilirsek para da cikar.

Trtspor alt yazi geciyor,Yazici Lille gitmek istedigini bildirmis,giderse Ts ciddi guc kaybeder.

Ersun Yanal’ın kadrosunda düşünmediği Jailson'a Inter’in yaptığı 10 milyon Euro’luk teklif, yönetimi harekete geçirdi. Şampiyonluk kovalayacak kadro kurmak ve istenen oyuncuların transferine kaynak yaratmaya çalışan Fenerbahçe, bu teklife ‘evet’ demeye hazır.

Ne la bu adamlar sanki uefa kupasinda yari finalde oynadilar , superligde kumeye dusuyorlarda her oyuncusuna 10 miljon veriyorlar , biz turkiye tarihinin en golcu yabanci oyuncusunu satamiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt