Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_dcY_JXUAA7X1_.jpg

oyun zekasi yuksek adamda fizik cok buyuk onem gostermiuyor. modric en buyuk ornegi. adam dahi. tabi bizimkinin oyun zekasi okadar yuksek mi bilmiyorum

Elif kötü değil de o parayı hak edecek bir performans sergilemedi bu sezon potansiyel açıdan iyi olsa da

Kanat bölgesinde oynamıyormu Felix?

Ikili fiziki mücadele konusunda kanat bölgesinde oyuncular daha rahat oluyor teknikleri ve hızları yeterli ise.

Mustafa merkez ateş hattında
Ofansif orta saha, ikinci forvet.

Kıyas yapmayalım 126 m euroya gitti Felix, fiziği ise oldukça zayıf.

Bizse 17 yaşındaki Kapı'yı rambo değil diye kapıya koyacağız.

Mustafa kapı gibi bir çok genç alt yapı oyuncularımız yanlış beslenme görüyor büyük olasılıkla.

Sporcu beslenmeye programını gençlere uygulayacak pro seviyesinde değiliz galiba maalesef. Ailerde dikkat etmiyordur zaten.

Kapı 17 yaşına yeni girecek, Almanya'da fm'den bildiğim kadarıyla Bundesliga'da 17 yaş altı oyuncu oynatmak yasak. Mental ve fiziksel kapasitelerinin o yaşta hazır olmayacağı ve oynatmanın olumlu sonuç vermeyeceğini düşünüyorlar ki bence çok mantıksız değil. Bence bu örnekle bizde çok acele etmemeliyiz. Bu sezon parlayacak alt yapı oyuncumuz Ali Yavuz olacak gibi. Fiziği enfes yeteneği zaten var.

Eljifin 16 ettiği yerde yusuf en az 30 abdulkadir de 60 falan eder. Akıl tutulması mıdır bu ya adama bütün sezon kendi taraftarı bile sövdü nasıl oluyor bende anlamadım.

Elif şimdi çöp demek haksızlık olur oyuncuya da...16? Bilemedim vallahi ama bu futbol piyasasında anormal da bulmam.

Yine fizik fetişistleri ortaya çıkmış. Bir futbolcunun vücut dengesi ve çevikliği iyiyse o futbolcu devrilmez ve durdurulması çok zor olur illa ki donk fiziğine sahip olmasına gerek yok.

Ofansif orta saha, ikinci forvet.

Kıyas yapmayalım 126 m euroya gitti Felix, fiziği ise oldukça zayıf.

Bizse 17 yaşındaki Kapı'yı rambo değil diye kapıya koyacağız.
o cocugun oyun zekasi yuksek. yag gibi kayiyor. adamin ikili mucadele ile isi yok kivraklikla hallediyor isini. cok ikili mucadeleye giren topcuda oyun zekasi dusuktur hucum oyuncusunda

Kapı bu sene kesinlikle rotasyonda olmalı.

Ali Yavuz'dan o kafayla cacık olmaz, her maç kavga çıkartır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt