İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Fekir mi ziyech mi derseniz fekir derim.
Fekir feneri fekir
Fekir feneri fekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monchinin derdi bunlar, Banega'da yedek olacak herhaldFekir mi ziyech mi derseniz fekir derim.
Fekir feneri fekir
tekme tokat kovulacağı günler uzak değilBaşkanda biraz ... olsa bu kadar tantanadan sonra güven tazelemek icin secime giderdi zati. Liseliler her zamanki gibi gerçekleri bizden aylar evvel görmüşler.
Hadi yav biz alıyoz sandım yukarda muhabbeti geçinceMonchinin derdi bunlar, Banega'da yedek olacak herhald
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Diagne bize kaça girmişti (mal olmustu). Cok degisik paralar dönüyor. Net bir rakam bileniniz var mi?
Zararina satmazsak benim icin kafi. Birde yanina isminin nasil okunacagina dair bir kilavuz ekleyip kargoyla postalariz
Inş.tekme tokat kovulacağı günler uzak değil
Size bir soru , sağ çaprazın hafif gerisinde sol ayaklı birine şut çekmesi için top geldi.
Şutu çekecek kişinin
Kewell olmasını mı tercih edersiniz? Yoksa Podolski olmasını mı?
Monchinin derdi bunlar, Banega'da yedek olacak herhald
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En az 13Bu Diagne bize kaça girmişti (mal olmustu). Cok degisik paralar dönüyor. Net bir rakam bileniniz var mi?
Zararina satmazsak benim icin kafi. Birde yanina isminin nasil okunacagina dair bir kilavuz ekleyip kargoyla postalariz
Ozaman 13e hemen iteleyelim renktas. Tabi yeni forvet alinmasi kayidiyla. Ondada supheler dönüyor
Bu konuda bir ihtilaf mı var?Fekir mi ziyech mi derseniz fekir derim.
Fekir feneri fekir