- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Akıllı olun yoksa @Ali Kemal Korkmaz hepinizi caps yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaaaa Benim bile henüz girmediğim yerler mevcut forumumuzda, sizinle gezerken bende görmüş olurumforumu gezdirmek derken neyini gezicez ki yazıyoruz işte![]()
@Yiğit Karagöz en iyileri buözgür ayten bir de ahmet denizci var o simdi twitterda cimbom ajansta yazıyor bu iki arkadas iyi duyumcuydu dedikleri cıkıyordu baska var mı burada duyumcu kimleri takip edeyim
Akıllı olun yoksa @Ali Kemal Korkmaz hepinizi caps yapar
Adam gibi orta saha gelmez ise bir 3 ay daha ceza alabilirim. Twitterde de yayarim yurt disinda 6222 beni baglamaz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Artik allah belani versin bile demeyeceğim 6222 yüzünden
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum size ilk sorum benden başka kaç bayan üye var burada
Fekir'de gitsin![]()
Óliver Torres - Oyuncu profili 25/26
Óliver Torres, 30, İspanya ➤ CF Monterrey, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 10 Kas 1994, Navalmoral de la Mata, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
torres de sevillaya gitmiş, banega ho demek düşer.
@Kadir Ari Aslan bey ile ilgilenir misiniz.cevap verecek bilgilendirecek yok mu acaba
o kriter erkek üyeler için geçerliKuşmusun? Yeni üyeye sorulan ilk sorudur. Kız ismi görünce hiçbirinin aklına gelmedi.