Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç geçmişi unutturup kendini sevdirmeye çalışıyor başkan olduğundan beri.

Bugün yaptıkları açıklama da bunun kanıtı.
İmkansız çünkü reisin derdi sadece Ali'yle değil TÜSİAD yanlışı komple koclarla
Ali istedigi kadar yirtasin kendini kaç zamandır randevu istiyormus hem damattan hem reisten randevu alamiyor

Birde şu var bizim yönetim ve başkan hertur toplantidan filan neden ısrarla uzak duruyor karsimizdaki cepheleri dahada buyutuyor

"Sevilla, DC. United'ın 10 numarası Luciano Acosta'yı transfer etmek için bastırıyor." (Di Marzio)

mutafa cengiz kurmaylarına cavani transferini derhal bitirin talimatı verdi

Febil Fekir pahalı gelmiş olacak ki Acosta'ya yönelmişler. Marca'ya göre Banega'yı 10 numara oynatacaktı Lopetegui. Banega'nın yerine mi yoksa yedeğe mi arıyorlar?

Nebil Fekir gelirse yüksel ihtimal Banega gider. Acosta gelirse Banega'dan formayı alamayabilir.

Bugün 15 vTemmuz içerdeki ve dışardaki hainler bilsinki ;

Vatanımızı Bölemeyecekler
Devletimizi Yıkamayacaklar
Bayrağımızı İndiremeyecekler
Ezanlarımızı Susturamayacaklar
özel konusu varken, neden transfer nöbetine yaziyorsun

Fener Genclerbirligi'nin genc stoperi Mert Cetin'e teklif yapmis. Bjk ise Eskisehir'li Mehmet Ozcan'a teklif yapmis.

İmkansız çünkü reisin derdi sadece Ali'yle değil TÜSİAD yanlışı komple koclarla
Ali istedigi kadar yirtasin kendini kaç zamandır randevu istiyormus hem damattan hem reisten randevu alamiyor

Birde şu var bizim yönetim ve başkan hertur toplantidan filan neden ısrarla uzak duruyor karsimizdaki cepheleri dahada buyutuyor
Ali ile ekstra kötü ama arası. Valla en son huzuruna kabul etmişti bir kaç ay önce.

Cengiz Fiko ve Koç ile takılmıyor ki iyi de yapıyor bu konuda, 15 Temmuz anma günü güya, gülerek poz veriyorlar, bu adamları zerre samimi bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt