Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Kostas cok fit ve iyi durumdaymış. Takip eden bütün muhabirler aynını diyormuş. Teknik heyet çok memnunmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzonun kararı cıkmadı, ekim ayında cıkacakBu sikeciler bu kadar cok oyuncu yigdilar transfer yasagimi gelecek acaba onlemmi aliyorlar karar gec cikicak bunlar oyunculari toplayacak trabzonun karari cikti bunlarin neden cikmadi acaba?
Cueller-Seri-Talisca..Cuellar - Seri yapabilirsek çok golcü bir 10 no lazım.. Hayalin sınırı yok![]()
Elemanların videosunu paylaşsana bana bi kankibu mustafa kapıyla ali yavuzun lepzige gol atması da sıkıntı.peşine düşer totoşlar hemen.bruma hazırlık macında goller attı diye agzımıza etti 10 gün boyunca psv,sürekli istediler
Alkolmetre getirin.Seri - Esiti - Banega - Nakamba - Cuellar hepsi bitmeli
Trabzon men yemez hocam 100m altina düşürdüler bile maas bütçesini. En son 14m civarindaydi.trabzonun kararı cıkmadı, ekim ayında cıkacak
trabzonun avrupa ligine katılma durumu oldugu icin on degerlendirme yapıldı ve tedbirli olarak bu sezon katılmalarına izin verildi ama gelirlerine el konuldu
fenerin avrupayla isi olmadıgı icin karar agustos sonunu bulur
Yanina hoşaf mi alırsın cacık mi?Seri - Esiti - Banega - Nakamba - Cuellar hepsi bitmeli
napoli ilgilenmiyor zatenEkli dosyayı görüntüle 51122
Napoliye gidip 11e girebileceğini düşünüyorsa gitsin abi. Yedek kulübesini ısıtır anca
Emre ve Banega gelicek diyor Haldun Domaç. Emrdeki sıkıntılar bitmiş.
Bartali reis onu iyice yontar şekle şemale sokarYalnız bu esiti ilk başlarda kiloluymuş sonradan yavaş yavaş kilo vermiş ama beni heyecanlandırdı keşke alınsa böyle şeyler
Allan ile Fabian'ı; Kante,Kross falan kesebilir heraldeEkli dosyayı görüntüle 51122
Napoliye gidip 11e girebileceğini düşünüyorsa gitsin abi. Yedek kulübesini ısıtır anca

youtubedan girElemanların videosunu paylaşsana bana bi kanki
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega defteri kapandı üstad.Emre ve Banega gelicek diyor Haldun Domaç. Emrdeki sıkıntılar bitmiş.