Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla gurpegi banega konusunda patladı. artık kimseye inanasım yok

Özgür Ayten Kulüp içinden aliyor bilgileri. Tam olarak ne dedi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Twitter paylaşımları görünmüyor hala sorun hala çözülemedi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum bu talebi ve ilgileniyorum. Linkler ile alakalı bir sorun bbcodelarda sorun var.

Ben bunu yazdım bana 3 gün ceza verdiler sen de ceza alma kardeş keramettin ispat istiyordun ya sana ispatı bu sorunu yazanları vesviye almıyorsunuz cevap verip şu oldu bu oldu deme zahmetinde bulunmuyorsunuz

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunun için ceza mı verilir yahu yok artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelelim bu meseleye. Bunu daha önce soranlara kaç kez cevap verdim veya tebrikler,öneriler başlığına yazanlara cevap veriyorum. Her sayfayı takip edip soru sorulmuş mu acaba diye bakamam ben. Muhammed'in konudan atılması başka bir arkadaşla arasında geçen diyalogla olmuş. Yöneticiler ısrarla umursamıyor yazmış, diğer bir admin umursamadığımızı ispatlar mısın demiş tartışma olmuş konudan atılmış. Her şeyin bir sebebi vardır.

Özgür Ayten ne dedi diyen renktaslara ithafen;

• JM Seri soruldu bir arkadaş tarafından, o da sen oldu bil tarzı bir şey dedi.. Sonra üstü kapalı şekilde bizde tarzı Mesajlar atıldı.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Bu arkadaşla mı anlaşmışız ? :unsure: Eğer öyle ise Diagne satışı sonrası ne var ne yok parayı basıp Talisca'yı da kiralayabilsek keşke. Forvet de almasınlar. :uiyy:

Adem/Mitroğlu

Talisca

Babel - Belhanda - Seri - Feghouli

Nagatomo - Marcao - Luyindama - Mariano

Muslera​

Ben böyle bir kadroya fit olurum işin açığı. :rolleyes:

Özgür Ayten Kulüp içinden aliyor bilgileri. Tam olarak ne dedi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Seri bitti dedi ama adamı çıldırttılar trollemişte olabilir,devre arası luyundama,mitroğlu,diagne daha adı geçmezken geldi demişti ve bildi.(özelden konuşmuştuk)

Seri • DOS • Belhanda

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt