Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffp anlaşmamıza göre 2019-20 sezonunda 10 milyon euro zarar hakkımız var neden denk bütçe muhabbetti yapıyoruz anlayamıyorum.

futbol aş zararı o transferle alakası yok

Ekli dosyayı görüntüle 51142

FutbolArsiv
@futbolarsiv_

·
34d

19 Temmuz cuma günü oynanacak olan RB Leipzig - Galatasaray hazırlık maçı Meksika DN TV'den naklen yayınlanacak.
51143

Arrrrriba bekledigimiz haber Tequila ençilada i lav yu hozammmmmm

Muslera
Linnes luyindama marcao nagatomo
Esiti seri
Feghouli belhanda emre mor
Samatta

Ffp anlaşmamıza göre 2019-20 sezonunda 10 milyon euro zarar hakkımız var neden denk bütçe muhabbetti yapıyoruz anlayamıyorum.

O finansal tablodaki zarar hakkı, transferde -10 M€ hakkı değil.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fernando'nun takımdan ayrılmasının ardından orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden olan Okay Yokuşlu için yapılan teklif reddedildi. 25 yaşındaki milli oyuncu için Celta Vigo'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Cimbom'a olumsuz yanıt geldi. İspanyol ekibi Okay'ı takımda tutmak istediğini ancak 12 milyon euronun üzerinde bir teklif gelirse transfere izin vereceğini iletti.

Adis Jahovic,Türkiye'de en beğendiği forvet sorusuna, "Çok göze batan veya sivrilen bir santrafor yok. Diagne'nin ne kadar gol attığını biliyoruz. Çok fazla gol atıyor, gol atmasını biliyor ama benim için komple bir forvet değil. Benim gözümde komple forvet Burak Yılmaz'dır Türkiye'de.'' sözlerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt