Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ahmet denizci akşam muhteşem duyumcumuz samatta -esiti bitti bombasını bırakacaktır
Kolpacının teki :asd:

@CMBOMAJANS1
45 dk.45 dakika önce
Daha fazla
DÜN GECE İSTİHBARATİM GENTİN GENC GOLCUSUNE TEKLİF YAPTİK BİLGİSİ VERDİ.BENDE YAREMCHUK ZANNETTİM SİZİNLE PAYLASTİM. BELCİKA BASİNİ GENKİN GENC GOLCUSU SAMATHA DİYOR. SANİRİM GENTLE GENKİ KARİSTİRMİSİZ.OZUR DİLERİM.

Vay arkadaş yav nereye düştük böyle ?

Samatta'yı Emenike'ye benzeteni mi istersin Diagne ile kıyaslayanı mı istersin ya rüya görüyorum ya da GSCimbom ahalisi Samatta'ya bok atıyor

Hoş GSCimbom ailesi bu kadar salladığına göre Samatta'nın transfer olması halinde başarısız olma ihtimali ortadan kalktı

Sanırım Samatta'yı beğenmeyen renktaşlarımız yeni sezonda forvetimizin Harry Kane veya Luis Suárez olacağını düşünüyor aklıma başka türlü mantıklı bir açıklaması gelmiyor çünkü

Tam tersi olumsuz bakan sadece 3-4 kişi gördüm forumun %90ının dibi düşüyor samatta diye

Gurpegi dediginiz adam bugüne kadar birsey bildimi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Daha ortada haber yokken, sezon devam ederken Babel ile anlaştığımızı yazmıştı. O zamandan beri arada bakarım ne yazmış diye. Boşa hayal satan tiplerden değil ama. Adı basına düşmese Seri ve Banega hakkında da yazmazdı muhtemelen. Kaynağı yönetimden biri herhalde.

Cuellar bizde diye kim demiş ?

Flamengo ile yeni sözleşme için anlaşmış diye bir haber vardı. Hatta yıllık ücretine zam yapılmış.

Öncelik orta saha lazim forvet degill. Yuksek fiyatlara fovet alirsak sezon boyu donk ve selçukdan medet ummak zorunda kaliriz..

Kadıköy yakasındaki Kördere Sahası ile Kuşdili Çayırı’nda, o ilk yıllarda göz açtırmayan top uçurtmayan saraylı hafiyelerden görünürde eser kalmamış, Türk gençleri, resmi formalı olmasa da buralarda sanki rahat rahat top koşturur bir halde. Gerçi, bir jimnastik kulübü olarak "Beşiktaş" ile, Fransız Mektebi Takımı hüviyetini arkasına almış bir futbol kulübü olarak "Galatasaray", kuruluş faaliyetlerini İstanbul yakasında gerçekleştirebilmiş ama, karşı kıyı Kadıköy yakası o dönem için adeta bir başka belde, adeta İstanbul’a taşra...

:asd: fransız zmektebi takımı hüviyetini almısız he millet savasırken ingizlilerle çay partisi yapan maç düzenleyen sefiller sizi:asd:

samattayı en iyi @Arda Sadi yorumlar

Yorumlamaya gerek bile yok sergen

Scout transferi falan degil bilinen bir futbolcu,herkes az cok izlemistir

Belcika liginde degil ama besiktas macinda izlemistir mesela

Istatistiklerine bakmadan bile oyuncunun cok iyi bir gezgin forvet oldugunu 1 macini izleyince anlarsiniz,uzun uzun yazilar yazmaya gerek yok tam olarak bizim aradigimiz bir forvet oyuncusu umarim bu transfer gerceklesir

Yorumlamaya gerek bile yok sergen

Scout transferi falan degil bilinen bir futbolcu,herkes az cok izlemistir

Belcika liginde degil ama besiktas macinda izlemistir mesela

Istatistiklerine bakmadan bile oyuncunun cok iyi bir gezgin forvet oldugunu 1 macini izleyince anlarsiniz,uzun uzun yazilar yazmaya gerek yok tam olarak bizim aradigimiz bir forvet oyuncusu umarim bu transfer gerceklesir
süper

ighaloyu da alalım bi zahmet.ahmed musa totoşu gelmez buraya şimdilik

Gurpegi dediginiz adam bugüne kadar birsey bildimi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Net hatırladıklarımı yazayım

-Semih Praguea ilk giderken o söylemişti

-Geçen yıl demba ba bize gelecek diyordu herkes adam birden çıktı ben başakşehirle anlaştığını duydum yazdı ve 1 gün sonra başakşehire gitti

- Lequippe bizle ilgili son dakika girecek dedi 1 gün sonra Falcao haberini verdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt