Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Türüç fenere giderse bizim için olumlu bir transfer olur. Ben bu adama 3 milyon euro verilmesini istemiyorum

Rodrigez transferini soruşturuyormuş Araplar. Bakalım Muriç transferini araştırcak bi adam var mı ülkemizde.
Araştıracak savcıyı bir terör örgütüne olan bağı tespit edilir,fener yıkılmaz diye yaygara koparıp gene kahramanlık taslarlar,gerek yok böyle devam ne yaparlarsa kendilerine yaparlar.

Seri-Banega-Belhanda orta sahası yumuşak kalır doğru lakin topu rakibe vermeyeceğimiz için çok sıkıntı olmayacaktır. Kralhanda'nın bu orta sahayla daha iyi oynayacağını hesap ederek böyle konuşuyorum tabii.

CL'de bizden güçlü rakiplere karşı zorlanırız en fazla. Onu zaten Esiti gibi bir zebellah alsak yine yaşarız. Seri - Banega ikilisi oyun aklı olarak üst seviyeye yakın oyuncular. Belhanda da mücadeleden kaçan bir adam değil. Bence gayet etkili bir üçlü olur. Keşke olsa. :D

Bu fener tam bir salak tarafindan yonetiliyor :)

Aklinca iyi turk topculari toplayip (bizim ilgilendigimiz) yabanci sinirindan sonra bizi zora sokmak istiyorlar

Turk topcularinda fark yaratan topcularin sayisi bir elin parmagini gecmiyor ki :)

Son yillarda trde bir selcuk gordum bir gokhan gonul fark yaratan gerisini at cope

Esitiyi hala yazıyorsunuz nereden çıktı bunun ismi douradoyu alacağız büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt