- 4 Ağustos 2009
- 90.032
- 70.874
- 5.188
Runiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetim almasi gerektigi forveti alamadiginda yuzu kizardi mi? Yine alamayip tum paramizi bir tenekeye verdiklerinde yuzleri kizardi mi? Bir saatin saati gosterdigi icin tebrik mi edicez saati zaten isleri transfer yapmak bunu hasbelkader yaparlarsa bide rovans mi almis olacaklar yani? Evet keske yine transfer yapamasalar mutlu olacaksiniz herhalde normal buluyorsunuz bunuSeri ya da ayarında biri alınırsa bu forumun yüzde 80 ı kendisini nasıl hissedecek acaba? Mesala az yüzleri kızaracak mı?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğer büyük ligler? Bu adam sakatlık yaşamasaydı çok farklı yerlerde olması gerekiyordu. Temposu çok yüksek ama bunun yanında aklıyla oynuyor o tempoda.Lisans problemi var sanirim Onyekuru gibi.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al sat olayı kalktığında 40-50 milyon euroları görebiliriz dedim transferde..40-50 m euro ha
Lol
neredesin be adam oğlu adamSeri gelmez.
Hadi iyi aksamlar.
Niye kızarsın lafımı küfürü eder işime bakarım. Bence sende az sabret bol bol eder rahatlarsın.Peki alinmazsa senin yuzun kizaracak mi
Aynen benim. Bi seyler yapmaya çalışiyorum işte.Bu kanal senin mi harbi ben takip ediyormuşum