Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, transfer görüşmesi için Ukrayna'da. (TRT Spor)

Banega seri nasıl olur ?
6 numara lazım değil mi ?
Belhanda satıp , genç bir 6 numara almamız lazım gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen transferi bu beğeni hamlesi bitirmiş.

Yok ondan değil de aynı takımda falan oynamış isim değiller , u20 lerden bile olsa neden yeni takipleşiyor? mert çetin ve taylan ile takipleşmesi dışında bütün takip ettikleri şuanki takım arkadaşları , bir de erdem özgenç var da onu saymam.

Geçen seneki Akbaba transferinin basın toplantısında başkan aynen şunları söylemişti.
" şu an 3 milyon euro eksideyiz. 31 Mayıs 2019 a kadar bu durum değişmezse 3 milyon euro daha ceza oderiz"
Olay bundan ibaret benim.benim.anladigim. Ancak yönetim UEFA ya karşı iyi bir izlenim bırakmak istiyor. Başkanin bu konuyla ilgili her konuşmasında buna vurgu vardi.

Doğrudur renktaş. Şimdi anlaşma metnini de okudum. Hesaplamanın her transfer dönemindeki net mali pozisyona göre yapılacağını yazmışlar.

For the seasons 2018/19, 2019/20 and 2020/21, the Club accepts a calculated restriction on the number of new registrations it may include within its List A for the purposes of participation in UEFA club competitions. This calculation is based on the Club’s net transfer position in each respective registration period covered by the Settlement Agreement.

Özetle Önce Sat Sonra Al gibi bir durum yokmuş hakikaten. Tekrar teşekkür ettim bilgilendirmeler için. @Murat Saylak

Emre bonservissiz ve satıştan %50 pay ile gelir bence Celta salak değilse, zaten oyuncunun alacağı konusu çözülmeye çalışıyormuş haberlere göre. Alacağın bir kısmını bırakır muhtemelen.
öyle bi haber falan yok bence.ali naci cuma günü istanbula gelir demiş emre mor

sevillanin 2 sene önce 7ye aldigi adami 2 sene sonra 7ye almak aptallik olur
3.5 milyondan fazla verilmez
Fernando+2.5m euro deselerdi herkes kabul ederdi sanırım. 7m verilse ben bişey demem banega için. 2-3 yıl dolu dolu performans alabileceğimiz bir adam bana göre. Klas olduğu için her türlü iş yapar ligde.

Ali Naci Küçük: "Emre Mor transfer görüşmesinde artık futboluyla konuşulmak istediğini ve geçmişten ders aldığını söylemişti. Bedelsiz olarak kiralık formülü düşünüldü. Fatih hoca bonservisinin alınmasını istedi. Emre Mor'un Cuma günü gelmesi bekleniyor." https://t.co/RAK3PJs7QA

Vallaha geldi lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt