- 16 Haziran 2010
- 202.265
- 154.107
- 6.838
Opsiyon olmaz. 15-16 dan düşük olmaz çünkü.seri'nin satın alma opsiyonuyla kiralanma ihtimali yüzde kaç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyon olmaz. 15-16 dan düşük olmaz çünkü.seri'nin satın alma opsiyonuyla kiralanma ihtimali yüzde kaç
Muro iyi mi bu Antalyali?ayar oluyorum ya bi transferi de kaptan ögrensek söyle zerre haberi cikmadan
Aynen transferi bu beğeni hamlesi bitirmiş.
Sözleşmesi bitecek Fernando 4.5 ediyorsa Banega 7 değil 9 falan bile eder kusura bakmasevillanin 2 sene önce 7ye aldigi adami 2 sene sonra 7ye almak aptallik olur
3.5 milyondan fazla verilmez
Geçen seneki Akbaba transferinin basın toplantısında başkan aynen şunları söylemişti.
" şu an 3 milyon euro eksideyiz. 31 Mayıs 2019 a kadar bu durum değişmezse 3 milyon euro daha ceza oderiz"
Olay bundan ibaret benim.benim.anladigim. Ancak yönetim UEFA ya karşı iyi bir izlenim bırakmak istiyor. Başkanin bu konuyla ilgili her konuşmasında buna vurgu vardi.
Abdürrahim Albayrak’ın attığı like’a bir göz atın derim.
öyle bi haber falan yok bence.ali naci cuma günü istanbula gelir demiş emre morEmre bonservissiz ve satıştan %50 pay ile gelir bence Celta salak değilse, zaten oyuncunun alacağı konusu çözülmeye çalışıyormuş haberlere göre. Alacağın bir kısmını bırakır muhtemelen.
Fernando+2.5m euro deselerdi herkes kabul ederdi sanırım. 7m verilse ben bişey demem banega için. 2-3 yıl dolu dolu performans alabileceğimiz bir adam bana göre. Klas olduğu için her türlü iş yapar ligde.sevillanin 2 sene önce 7ye aldigi adami 2 sene sonra 7ye almak aptallik olur
3.5 milyondan fazla verilmez
Bende onu yazacaktım seri transferi bitti gibiAbdürrahim Albayrak’ın attığı like’a bir göz atın derim.