Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akiyor bu aksam masallah

572a2a8f986.png

Manu twitin Altina ‚What about Belhanda‘ yazan Forumdasa benden 50 free like

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Tekrar açıklayayım da yanlış bilmeyin.Ahmet denizci ile bir alakam yok. kendisi ile bir sefer özelden yazışmıştık ve burdan duyum veremediğini ama twitterda yazacağını söyledi.ben de paylaşayım dedim ama bir mod arkadaş( adını hatırlayamadım) bana paylaşmasan daha iyi olur dedi ve ben de paylaşmadım. Bir itham yaparken bilip öyle söylerseniz mutlu olurum

Tekrar açıklayayım da yanlış bilmeyin.Ahmet denizci ile bir alakam yok. kendisi ile bir sefer özelden yazışmıştık ve burdan duyum veremediğini ama twitterda yazacağını söyledi.ben de paylaşayım dedim ama bir mod arkadaş( adını hatırlayamadım) bana paylaşmasan daha iyi olur dedi ve ben de paylaşmadım. Bir itham yaparken bilip öyle söylerseniz mutlu olurum

Manuya bak ilk kez olumlu bi twit atti, iyice umutlanmaya basladim banegada bu kadar umutlanmamistim bu transferde yatarsa harbi yikilirim

Gent'te oynayan bir Ukraynalı. Yeni forvetimiz kendisi bence. Şaş adamı almaya gitti Şükrü de kulüp bazında işi bitirmeye gitti. Şükrü daha önce de Ukrayna'da görülmüş. Stil olarak o Uruguaylı arkadaşa da çok benziyor. Twitterda bir kaç hesap scout önerisi falan demişti , bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt