Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------------------Muslera----------
Linnes--------Marcao-----Luyindama---Nagatomo
--------------Seri-------Mensah------------------
Feghouli(Mor)--(Belhanda)Feghouli----Onyekuru(Babel)
------------------Scout Forveti-------------------

Okan K
Ertuğrul
Şener Özbayraklı
Mor/Belhanda
Donk
Mitro
Jimmy
Adem
Gökay
Taylan

Yeni sezon kadromuz şu şekilde olacak diye düşünüyorum.

Haluk Yürekli 1.5 m euroya kiralanmış Seri.Abdürrahim Albayrak ile Şükrü Hanedar iki aydır yürütüyormuş bu transferi yazmış.Eğer bu gerçekten doğruysa Abdürrahim Albayrak tan bin kere özür dilerim.Ayrıca büyük bir düşünceyi(yurt dışından transfer yapamıyor) yıkar bu transferle.İnşallah doğrudur ve inanılmaz bir şekilde g.t olurum.Kesinlikle razıyım.

Bu başlık Seri gelene kadar dursun valla.

1000 sayfaya kadar yolu var diye hatırlıyorum teknik olarak.

Sizde biraz az yazın millet. Totem bozulmasın...

Ilgaz, Seri'yi biraz Xavi gibi tanımladı. Pas istasyonu olur, ileri taşır. Geçen sene en büyük eksiğini çektiğimiz konu buydu. Stoperler ile atağa çıkmaya çalışıyorduk. Orta saha ne yeterli pres ne de pas dağıtma konusunda başarılıydı. En büyük eksiğimize çok iyi transfer.

Xavi kendiside Seriyi 2 sene önce, ismi Barcelonayla gecerken baya övmüstü.

Yalnız geçen isimler çok güzel, sağlam planlama yapmışız bir tek anlamsız Muriqi çabasını çözemedim Fenere kazık sokmak amaçlanmış olabilir.
Anlamsız değildi yerli statüsünde oynayan ortalama üstü bir fotvetti. Ben hala keşke alabilseydik diyorum. Bizimkiler eğilip bukulmek yerine Rize başkanına karşı dik bir duruş gösterdi. Dogru da yaptılar. Muriqi de yokmuş ama o onur.

Tatsızlık çıkmaması ve bedavaya gitmemesi için diğer teklif fb ye evet demek zorunda kaldı.

Göreceğiz iyi mi oldu kötü mü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt