Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay yaşa evet app de sorun varGSC App de sorun var renktaş web sitesinde sıkıntı yok,Taner ondan bahsediyor
Babel çok can yakar..Ben Babel yerine Onyekuru yu görmek isterdim.
Babel ilk önce performans göstermesi lazım.
@Özgür Ayten geldi seri bitti dedi gittiBeyler seri haberini ilk hangi duyumcu vermisti hatirlayan varmi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başın sağ olsun renktaş Allah kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Doğru da Galatasarayı hayatından önde tutacak değildir doğal olarak.rdas adam gidince kale dökülüyor
Yeni 6222 ile forumca hapise gireriz.gelmezse gsc cimbomum 50%si ceza yer gibi
Telefonda eziyete dönüştü bilgisayardan bakıyorum artık renktaş,en kısa sürede çözülür umarımHay yaşa evet app de sorun var
gelmezse gsc cimbomum 50%si ceza yer gibi
Neeey?2 gün önce seri asla gelmez boş işler peşinde koşmayın gibisinden felaket tellaklığına soyunuyordu
Bir süre daha elini transfer başlıklarından çekse iyi olacak
@Berke Deniz @Yiğit Karagöz
Ilgaz, Seri'yi biraz Xavi gibi tanımladı. Pas istasyonu olur, ileri taşır. Geçen sene en büyük eksiğini çektiğimiz konu buydu. Stoperler ile atağa çıkmaya çalışıyorduk. Orta saha ne yeterli pres ne de pas dağıtma konusunda başarılıydı. En büyük eksiğimize çok iyi transfer.
Beyler seri haberini ilk hangi duyumcu vermisti hatirlayan varmi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamsız değildi yerli statüsünde oynayan ortalama üstü bir fotvetti. Ben hala keşke alabilseydik diyorum. Bizimkiler eğilip bukulmek yerine Rize başkanına karşı dik bir duruş gösterdi. Dogru da yaptılar. Muriqi de yokmuş ama o onur.Yalnız geçen isimler çok güzel, sağlam planlama yapmışız bir tek anlamsız Muriqi çabasını çözemedim Fenere kazık sokmak amaçlanmış olabilir.