Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç arkadaşlar bilmez; son maçta Milan' ı haklayıp UEFA kupasına katılma hakkını elde ettiğimiz zaman, sayılı futbol otoriteleri tarafından finalin adı ''Arsenal-Galatasaray'' olarak konmuştu bile. İlerleyen süreçte ise ''En iyi hücum pres yapan takım'' ünvanı verilmişti Galatasarayımıza; bazılarının zannettiği gibi o başarının tesadüf olmadığının apaçık kanıtlarıdır bunlar...
O yil F. Terim kalsaydi gruplardan lider cikardik ve Madrid ile filan ceyrek finalde eslesmezdik. Ayrica 5. sampiyonluk da gelirdi. Yine de belki hayirlisi oldu. 5. sampiyonluk gelseydi Aziz %100 giderdi:)

İcardi denen sünepe ibine iyi futbolcu klas ama karı kılıklı. Lavuktan pek haz etmiyorum. Aynısı Neymar içinde geçerli. Ramos boşuna pat küt dalmıyordu lavuğa.

Legia Varşova'nın yeni transferi Arvydas Novikovas [28]: "Eğer daha çok para kazanmak isteseydim Türkiye'ye giderdim. Ama ben parayı değil başarı kazanmayı seçtim. Boğaza istediğim zaman geçebilirim. Çünkü orada kimse kaç yaşında olduğunu önemsemiyor."

sPx5YxxG

Legia Varşova'nın yeni transferi Arvydas Novikovas [28]: "Eğer daha çok para kazanmak isteseydim Türkiye'ye giderdim. Ama ben parayı değil başarı kazanmayı seçtim. Boğaza istediğim zaman geçebilirim. Çünkü orada kimse kaç yaşında olduğunu önemsemiyor."

sPx5YxxG

Gittiği lig de polonya ligi ha

sPx5YxxG
ahahah la bu kim ya 28 yaşına gelmiş yaptığı açıklamaya bak osuruktan teyyare

“Wesley Sneijder'in imza atmak için uçaktan indiği esnada Didier Drogba'nın KAP'a bildirildiği günleri aşırı özledim..”

Ne güzel yazılmış

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Betis yakın zamanda, 2 yıl önce beleşe aldığı kalecisini 25 m euroya sattı.

Ben ortasaha illa 6 ve 8 numaradan oluşacak diyenleri pek anlamıyorum. İki 8 numarayla çok oynayan takım var. Sadece koşan tek tip kesici oyuncuların devri geçti.

“Wesley Sneijder'in imza atmak için uçaktan indiği esnada Didier Drogba'nın KAP'a bildirildiği günleri aşırı özledim..”

Ne güzel yazılmış

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Dünya tarihinde aynı anda en çok küşün öldüğü gün değil miydi ya o :D :D

Dünya tarihinde aynı anda en çok küşün öldüğü gün değil miydi ya o :D :D

O günün bir eşi benzeri daha yok be renktas, hey gidi hey yıllar çabuk geçmiş..

——————————————

Merhaba arkadaşlar 2-3 yıldır transfer nöbetlerini misafir üye olarak takip ederim, aranıza katılmaya karar verdim. Şöyle bir 11 izlemek isterim cimbomumuzda bu sene;

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Seri - Cuellar
Feghouli Belhanda Onyekuru
C. Benteke

J.M. Seri ve Cuellar tarzı birer orta saha ,bir de Benteke tarzında güçlü, hızlı bir forvetle doyum olmaz izlemeye diye düşünüyorum.

Babel,Donk uzun maratonda epey forma şansı bulur.
Transfer döneminin başından beri en büyük bütçe 10 numaraya ayrılacak diye söylentiler var, Belhanda’nın yerine çok daha yaratıcı,potansiyelli bir 10 numara gelirse çok can yakar bu kadro.:cigara:

Tabi bunlar hayal bir de gerçekler var :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt