Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haldun Üstünel neden klüpte çalışmaz.. hocayla mı arası iyi değil..

Ünal Aysal-Fatih Terim-Haldun Üstünel üçlüsünü bi araya getirsek Avrupadan 3.kupa gelir..

Şu farkındalığı, Türkiye'de karamsarlık olarak etiketlediler ya ona yanıyorum. Arkadaş daha önce bir durum özelinde hata yapmış adamın, aynı hareketin tekrarında da hata yapma olasılığını düşünmek karamsarlık filan değildir bunu kafanıza sokun, aksini düşünmek iyimserliktir en iyi ihtimalle başka bir şekilde değerlendirirdim de burası forum sonuçta.

P*zeveng gömleklerine olan ilgine bakarsak gidişat hiç hoj değil.
Bende hangi stil idi acaba diye düşünüyordum. Teşekkürler.

Alırım güzel bir yakan Gömlek.

dbab636d13a7fe1c0c582cc5cd209eb0.jpg

Bu duyumculara kiziyoruz ya banega geldi dediler gelmedi yok modeste yok alan adamlar haberleri yoneticilerden aliyor

Egerki duyumlar patliyorsa bu yonetim beceriksiz demektir ali naci yonetimden birini ariyor banega icin 5 istediler 4 e bitiyor rahat ol deniyor ali naci veriyor haberi banega geliyor veya ozgur veriyor haberi banega geliyor

Sonra monchi diyorki satmiyorum simdi duyumcumu patladi bizim yonetim mi?

Modesti turkiyeye getirip sorununu cozemeyen
Alanin klubunu ikna edemeyen pato ici ugrasip
basin yazdiktan sonra kalkip ayagina gidip beceremeden gelen kim? oyuncu ve klubu ile prensip anlasmasi yapmadan oyuncunun ayagina gitmek nedir?

Simdide seri ozgur bizde dedi buyuk ihtimal yonetimden aldi haberi simdi milan teklif yapsa bizim yonetim adami milana kacirsa patlayan ozgurmu? Yonetimmi?

Yonetim transfer yapamadigini kabul edip acil taktik degistirmeli. Nekadar çer çöp varsa teklif goturmeli. Fener haliyle bu oyuncularada çökecektir ve bize yine transfer çalımı atmak isteyecektir. Biz guclenemiyoruz, bari rakibin önünü keselim. Herseyi bizmi soyleyecegiz ya

Bu duyumculara kiziyoruz ya banega geldi dediler gelmedi yok modeste yok alan adamlar haberleri yoneticilerden aliyor

Egerki duyumlar patliyorsa bu yonetim beceriksiz demektir ali naci yonetimden birini ariyor banega icin 5 istediler 4 e bitiyor rahat ol deniyor ali naci veriyor haberi banega geliyor veya ozgur veriyor haberi banega geliyor

Sonra monchi diyorki satmiyorum simdi duyumcumu patladi bizim yonetim mi?

Modesti turkiyeye getirip sorununu cozemeyen
Alanin klubunu ikna edemeyen pato ici ugrasip
basin yazdiktan sonra kalkip ayagina gidip beceremeden gelen kim? oyuncu ve klubu ile prensip anlasmasi yapmadan oyuncunun ayagina gitmek nedir?

Simdide seri ozgur bizde dedi buyuk ihtimal yonetimden aldi haberi simdi milan teklif yapsa bizim yonetim adami milana kacirsa patlayan ozgurmu? Yonetimmi?
Abi koskaca Galatasaray başkani emre mor icin kap dedi kap gelmedi. Duyumculara hic kizmaya gerek yok

Şu foruma bir tane menajer gelemez mi gerçekten merak ediyorum? Arkadaş bu Emre Mor'un transferindeki sıkıntı ne saçma, neymiş GS Emre'yi alsın diye bi firmaya mesaj atmış Emre, sonra o firma Celta ile GS'i buluşturmuş yani yüzeysel anlatırsak olay bu benim anlamadığım Emre bu isteğini x bir Galatasaray çalışanına söyleyip yapamıyor mu? Bu aradaki firma neyi sağlamış oluyor, amaç ne arkadaş ben mi malım bu tablo çok saçma değil mi?
Benim anladığım Emre'nin bir menajerlik şirketiyle sözleşmesi var her futbolcunun olduğu gibi. Ama Emre bizim takımla konuşurken kafasına göre menajerleri devreden çıkarmaya kalkmış. Menajerlik şirketi de hayırdır o benim oyuncum diyerek para istemiş haklı olarak. Burada büyük problem Emre'nin. Gelseydi görüşmeye menajeryiyle her şey hallolurdu. Benim bildiğim bu en azından.

Geçen seneyi göz önüne aldığımızda takımın orta sahadaki en iyi oyuncusu Donk hala kadroda. Takımın en zayıflarından Badou gitti ve yerine gelebileecek her oyuncu aynı performansı verir. Takımın önemli oyuncularından Onyekuru yerine Babel geldi. Daha iyi performans verebilir. Peki bunları göz önüne aldığımızda nasıl rakiplerimizden geride olabiliyoruz ?

Akıyor bugün layklar maşallah!
Ulan seni tanımıyorum ama ben de bile bir sempati uyandırdın, Türk milleti mağduru sever derler ya forumda o profili yarattın gerçekten mağdur musun onu bile bilmiyorum ama dediklerine bakınca öyle geliyor sadece onun ekmeğini yiyor olabilirsin sadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt