Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.922
- 39.715
- 2.953
Vay be. Demir p demi duyumcuymus?? Tebrik ederim @Demir P. Baş beyYoo kaynağını ben biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be. Demir p demi duyumcuymus?? Tebrik ederim @Demir P. Baş beyYoo kaynağını ben biliyorum.
Adamın soyadının baş harfini büyütecektim, döndüğümde Demire sövüyordu, 3 güne transfer gelmezse kan gövdeyi götürecek gibi.ferat sen beyefendide potansiyel var
demir bas senden rol calmisAdamın soyadının baş harfini büyütecektim, döndüğümde Demire sövüyordu, 3 güne transfer gelmezse kan gövdeyi götürecek gibi.
apoyu transferin basina koyan fatih terim dusunsunemre morun sorun yasadıgı menajerlik sirketinin sahibi instagramdan acıklama yapmıs galiba konuyu hukuk mecrasına tasımak istemiyoruz ama bizimle iletisime gecmediniz baska yol bırakmadınız gibisinden

Ardına bakma yolcu, ödendi Galatasarayın borcu.. Güle güle Diagne
️
️Al-Nasr RiyadUlan bana ilk pipin küçük diye imada bulunan sensin benden uzak dur diyorsun. Hayırdır?
Öyle bir kullanacağım ki haliniz kalmacakKullan bizi Arif reis
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bamyasporlular kendilerini boyle mi avutuyor rengimBeyler g spot zaten 8 santim. 8 oldugu surece sorun yok
Yerli sevenleri sevmeyiz.Linç yemezsem, orta sahaya Irfan Can Kahveci’yi çok isterim.
Tamam çok skorer bir isim değil, ama tam bir 8 numara.
Keşke olsa. Bizden en az 10 milyon euro ister adi herifler.
Turkiye'de yılın transferi olurLinç yemezsem, orta sahaya Irfan Can Kahveci’yi çok isterim.
Tamam çok skorer bir isim değil, ama tam bir 8 numara.
Keşke olsa. Bizden en az 10 milyon euro ister adi herifler.