Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözcüye göre Mensah için toplam 3+3 toplamda 6 milyon avroluk teklif yapmışız.

Seri haberi doğrudur bence. Özgürün daha yanıldığını görmedim. Kesin olmadan isim vermem dedi hatta gece. Banega olmicak zor dedi enson aha durum ortada.
Ayrıca Fernando nun gitmesine izin verdiyse hocamız illaki bi bildiği vardır bide sağlam bir ortasaha isim yani ve sağlam idim bir forvet alınacak diyordu bizim muhabiler hep

Seri duyumunu özgür verdi ilgileniyoruz falan değil yani gelecek gibi konuştu alenen.. Yalnız banegayla alakalı bir mesajını gördüm sanırım @Aydın Aslan paylaşmıştı orada ciddi bir tutarsızlık yapmış kabul etmek lazım.. Banega gelmeyecek dedi forumda ama özelden millete transfer bozulmasın diye öyle söyledim demiş.. Dün de ben Banega gelmeyecek demiştim diye böbürlenince bir tutarsızlık oldu.. Ben özgürün asla kolpacı olduğunu düşünmüyorum gayet düzgün bir arkadaşımız fakat üstüne çok fazla gelinince gereksiz diyaloglar fazlaca girdi kendini ispatlama çabası oldu... Sidik yarışına girmeden duyumunu paylaşıp kulağını tıkayacaktı mesela levent akgüne de saran oluyor ama onun duruşu çok daha doğru muhatap almıyor öylesini..

Bu arada şimdi biri söyledi Özgür ceza almış.. merakla bekliyorum dün gece 4e kadar forumdaydım herşeye şahit oldum bakalım kim ne kadar ceza alacak? Ana avrat küfürler ağzını yüzünü bilmem ne ederimler uçuşuyordu

Ya bu yönetim veya teknik ekip neden akilanmiyor da alamiyacagi oyuncunun pesinde kosuyor günlerce? Ver teklifini baktin arada ucurum var tamam bu oyuncu olmaz de sonrakine gec. salliyorum biz bir teklif ediyoruz 5 milyon herifler istiyor 15 milyon bunun orta yolu yoktur.

bunlara vereceksin mikrofonu sabahtan aksama sov yapacaklar yalan soyleyecekler iftira atacaklar vs. bunlar kim transfer kim allah askina.

Fenerin bu sene bütün ve geçmişte bazı transferlerinde transfer şikesi var. Sonra yalanları açığa çıkınca biz şike yapmadık diyorlar. Kulunun geleneğinde var. Kişiler değişiyor yapılan işler hep aynı veya benzer.bu sene Muriç, elif elmas, Rodriguez transferlerde direk hile var.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne gibi hile yapmis olabiliriz ?
Akıllanacak gibi değiller allahtan. Yoksa ciddi bir rakip olabilirlerdi. Beş maç sonra sövmeye başlarlar.

Otede oynayin diyecek kadar degil tabii ki ama su ana kadar yapilan transferler cok net dogru yolda oldugumuzu gosteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt