Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri duyumunu özgür verdi ilgileniyoruz falan değil yani gelecek gibi konuştu alenen.. Yalnız banegayla alakalı bir mesajını gördüm sanırım @Aydın Aslan paylaşmıştı orada ciddi bir tutarsızlık yapmış kabul etmek lazım.. Banega gelmeyecek dedi forumda ama özelden millete transfer bozulmasın diye öyle söyledim demiş.. Dün de ben Banega gelmeyecek demiştim diye böbürlenince bir tutarsızlık oldu.. Ben özgürün asla kolpacı olduğunu düşünmüyorum gayet düzgün bir arkadaşımız fakat üstüne çok fazla gelinince gereksiz diyaloglar fazlaca girdi kendini ispatlama çabası oldu... Sidik yarışına girmeden duyumunu paylaşıp kulağını tıkayacaktı mesela levent akgüne de saran oluyor ama onun duruşu çok daha doğru muhatap almıyor öylesini..

Bu arada şimdi biri söyledi Özgür ceza almış.. merakla bekliyorum dün gece 4e kadar forumdaydım herşeye şahit oldum bakalım kim ne kadar ceza alacak? Ana avrat küfürler ağzını yüzünü bilmem ne ederimler uçuşuyordu

Kim sövdü Özgüre renkdaş ben yetişemedim silmişlerdi.

İsmail çipe bombasına mı guvenelim Muslera sakatlansa kaleci yok okan kocuk ligde ve kupada bayağı maç da oynar muslera dinlenir avrupa maçlarından sonra

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genelleme dedim hala yedek icin oyuncu pesindeyiz diye, kaleci tabiki sart ama sanmiyorum alacaklarini nasil olsa Muslera hic sakatlanmaz olsa bile aslan gibi galatasarayin cocugu ismail var derler

özgür gece gelmiş bilgi vermiş hic saga sola sataşmadan kendisi ceza yemiş ama tahrik edenler sadrazamn sol billuru muhtemelen yine ceza almamıslar

bu kafayla daha cok kavga tartısma olur yöneticilerde kim ayrım yapıyorsa onları kastediyorum

bu kavgaları cıkaran tahrık eden kisiler belli ama ısrarla dokunmuyorsunuz sitenin sahibiyse söyleyin herkes bilsin.
Sadece Özgür'ü tahrik etmedi, ne kadar adam varsa burda herkesin inatla keyfini kaçırdı o kadar uyarılmasına rağmen..Hayır bir mod da 1 kere çıkıp birsey demedi işin sinir bozan tarafı.
Kamil kardeş forum adına patladı en son muhtemelen ceza yemiştir..

Valla ben Ozgur'e inaniyorum ama Seri'ye inanamadim bu yonetim ikna edemez bir sekilde iptal olur o is oluyorsa bile.

Bu arada kim ve niye Ozgur'e kufur etti? Ozgur ne yapti da ceza aldi bilen cevaplar mi lutfen

Hafta sonundiye de kap aciklamasi yapmayiz. Ulan bir kere Kampa as oyuncular katilsa

Söylenen isimlere seri,banega,mensah inanmıyorum.

Transferde sorun şu taraftar veya medya acisindan. O kadar suyunu çıkartıyorlar ki günlerce yazılıp,yorumlaninca.

Ben şu andaki hiçbir oyuncunun geleceğini düşünmüyorum.

Ersin Düzen: Galatasaray adına ve şampiyonlar ligine yakışır bir golcüyü kadrosuna katıyor. İsim vermek doğru olmaz. Kısa sürede sonuçlanacaktır.

2 sene üstü üste Şampiyonluk.
Kemik kadronun korunması.
Her sene olduğu gibi geç olacak transferler.
Fatih Terim 'in başında olduğu bir takım.
Fenerbahçe nin erken açıkladığı transferler.
Sanki geçen sene biz düşmemeye oynamışız gibi taraftarda isyan endişe ve korku.
Sakin olsun renktaşlar.
Bu sene koymak daha zevkli ve tatli olacak...

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Welbeck-Sturridge

Bence forvete bu isimlerden biri gelecek sadece hissiyat

O kadar Falcao vs yalanlamasına rağmen bu isimler yalanlanmadı

Hala boştalar ve Welbeck'i özellikle Terim'in istediğini biliyoruz

bu nasıl 1 yönetim yav
Son 15-20 yılda ilk defa kâr açıklayan, FFP yönetmeliğine legal olarak bağlı kalan (bazı kulüpler gibi 3. lig takimina 1 milyon EUR'a 3. kalecisini satarak! değil)
Yüksek maliyetli yaşlı oyuncularını sözleşmelerinin son senesinde olmasına rağmen gayet güzel paralara satabilen,
FFP'ye legal olarak bağlı kaldığı için dış transferde zaman zaman zor durumda kalabilen,
Bir yandan da camia içindeki düşmanları ile uğraşan, içlerinde vizyon açısından sıkıntılı bir iki yöneticisi olmasına rağmen gayet iyi bir yönetim. (Bence)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt