Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi buraya açık açık yöneticilerden torpilli demek ne kazandırdı size peki?
Geceki muhabbetten birkaç kişi ceza almış sanırım. Malum şahıs onların toplamından daha fazla haketmiş olduğu halde ona ceza yok. Bunu nasıl izah edeceksin peki?...

''Torpilli'' tabiri zayıf kalmış. ''Yönetimin üzerinde'' demek daha doğru olacaktır; forumun kurucusu-sahibi yahut onlardan birinin şımarık veledi midir nedir?...

Belhanda ile seri aynı takımda aynı dönemde mi oynamış, yeni öğrendim bunu.

Fernando ve Ndiaye ile yollarını ayıran Galatasaray'ın Manuel Fernandes'i gündeme aldığı iddia edildi.

D_VvSXrXoAE11pf.jpg

@Murat Kara
Harika haber (y)(y)(y)

Dikkat ederseniz cueller ve seri yi kiralamaya çalışıyoruz neden ffp var neden oyuncu satılmadı ve bu yönetim satma konusunda beceriksiz adamlar enayimi kiralasın gene kimseyi alamaz bunlar daha emre mor u alamıyorlar yangı tayfa diyenler var geçen sene yangın tayfa nin ne kadar haklı olduğu görüldü

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiorentina son 5 sene zaniolo rebic mancini ve hagi için toplam 4m kazanmış. Şu anki TM değerleri beraber 112m avroymuş

Geceki muhabbetten birkaç kişi ceza almış sanırım. Malum şahıs onların toplamından daha fazla haketmiş olduğu halde ona ceza yok. Bunu nasıl izah edeceksin peki?...

''Torpilli'' tabiri zayıf kalmış. ''Yönetimin üzerinde'' demek daha doğru olacaktır; forumun kurucusu-sahibi yahut onlardan birinin şımarık veledi midir nedir?...

Öncelikle konuşma tarzın hoş değil , heleki ortamı sakinleştirmeye çalışan birine bu şekilde yaklaşmamalısın.

Sizin burada konuştuğunuzdan daha çok biz kendi aramızda konuşuyoruz , hakkaniyetli ve adil bir ortam olması için , bunu temin edebilirim.

Haraslini ara transfer döneminde de istemiştik galiba uzun süredir takip ediliyor sürpriz olabilir onun adına

Dikkat ederseniz cueller ve seri yi kiralamaya çalışıyoruz neden ffp var neden oyuncu satılmadı ve bu yönetim satma konusunda beceriksiz adamlar enayimi kiralasın gene kimseyi alamaz bunlar daha emre mor u alamıyorlar yangı tayfa diyenler var geçen sene yangın tayfa nin ne kadar haklı olduğu görüldü

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeşim anlaşırsın zorunlu satın alma opsiyonlu kiralarsın..

Seneye şampiyonlar ligi katılımı 50 milyon euro..

Takımın en önemli yeri ortsaha da adam yok..

Hepsini de geçtik emre-arda gelecekse hemen gelsinler kamp görmeyen adamdan hayır gelmiyor çünkü

Boşuna kendinizi yiyorsunuz. Ben mesela bir kaç kişi var engelledim hiç sıkıntı yaşamıyorum. Tavsiye ediyorum deneyin.

Matematik yalan söylemez bize gereken 6,8 ve 9 numara topla 6+8+9 = 23 eder demekki doğru seçimleri yaparsak 23.sampiyonluk hayırlı olsun ...(Alıntıdır)

Taraftar olarak kimse sabirsizsiniz demesin bence. Bunu diye diye takim 6 ay forvetsiz kaldi. Sonra 15 gunde sacmasapan Diagne ve Mitrouglu transferlerini yaptik. Simdi ikisini de gondermeye calisiyoruz. O yuzden plan sabir falan demesin kimse. Transfer konusunda adam gibi bir planlama yok. Scout ekibinin onerdiklerinden bazilari aliniyor, onlarin da bir kismi iyi cikiyor. Tek olumlu yan bu.

Ve artik yedek kulubesi disinda somut adimlar atilmali. Tabii ki aceleye gerek yok ama kesinlikle transferin son gunlerine ana bolgeler birakilmamali. En fazla 1 transfer icin son gunleri beklersin firsat cikarsa diye ama hem 8 hem 6 numara ana adamlar icin beklersek ortada kaliriz. Artik arayi acip yuruyup gitme sansimiz varken bu firsat tepilmemeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

özgür gece gelmiş bilgi vermiş hic saga sola sataşmadan kendisi ceza yemiş ama tahrik edenler sadrazamn sol billuru muhtemelen yine ceza almamıslar

bu kafayla daha cok kavga tartısma olur yöneticilerde kim ayrım yapıyorsa onları kastediyorum

bu kavgaları cıkaran tahrık eden kisiler belli ama ısrarla dokunmuyorsunuz sitenin sahibiyse söyleyin herkes bilsin.
O yesilli arkadas benhun mudur nedir kesinlikle torpilli birileri koruyor adamo geliyor milletle tskkk geciyor ortami gerip herkesi birbirine sokuyor sonra cekip gidiyor adam buni devamli yapiyor forumun butun dengesini bozuyor ben bu yuzden o yesilli onursal uyeyi engelledim dun gece burdaydim ama hic bir yazdigini gormedim gorsem zaten ben bu mesaji yazamazdim birde bu adam ONURSAL uye lafa gelince antuya sovuyoruzda bizim forumun onursal uyesi bu adamsa ve adama soyle okkali bir ceza verilmiyorsa bizim diger forumlardan farki varmi ben bile kirmizi uye olarak davranislarima dikkat ederken bu benhunu kim neden nicin koruyor hakan delikanli olayina donucek modlar ciksin aciklasin bu adama su cezayi verdik desin adalet duygusuna inanalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt