Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajini hatirliyorum, foruma girdigin icinde sasirdim o dediklerin hala duruyor.

Uyelik silme diye birsey yoktur. Eger istemiyorsan forumdan cikis yaparsin baska bir secenek yoktur.

Başvuruyu sana yaparsam yazarsın. Seçenekleri ı dönemde askerde olduğu için yazamadığım kişiye yazdım. Bu seni pek alakadar etmiyor. Eskiden de fikrim belli şimdide. Ben her zaman göte göt derim. Ve götlerle muhattap olmamak için çıktım. Şimdide fikrim aynı gelen bildirimler vs nedeniylede keramettine başvurup beni sil dedim. Daha fazlasına gerek Yok. Başvurduğum yer cevap verince çıkacağım zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kastettiğim ceza degil zaten renktas..

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Dün girdi adam Seri duyumu verdi işte. Kimse adama karşı değil ki. Onun yaşadığı kişisel bi tartışmaydı

Abi bu myc cezaları çok ağır değil mi ya senelerdir aktif olan kişilere?

Kenan Ünal'a ne oldu mesela? Süresiz myc mi yedi?
Değil maalesef dostum. Bilen bilir bir dönem cezaları yok denecek seviyeye çektik, uyarı verdik sadece vs. ama öyle olunca kendilerini ağa,paşa zannedenler ilk cezalık durumda üste çıkmaya çalıştılar. Kurallar belli. Kurallardan az ceza veriliyorsa iyi niyetten verilmiştir. Ama bu suistimal edilince diğer olayında üye x2 ceza alabilir. Kenan süresiz ceza aldı. Yaptıklarıyla bunu hakediyordu keza GSC'yi tehdit etti. O yüzden artık yeter dedik.

Dün girdi adam Seri duyumu verdi işte. Kimse adama karşı değil ki. Onun yaşadığı kişisel bi tartışmaydı

Dün nöbet kapanana kadar aktiftim, bizzat şahit oldum keza sen de vardın diye hatırlıyorum. Kişisel tartışma çift taraflı olur benim bildiğim. Adam duyum verdi, sonra Benhun belirdi ortalıkta? Gelme amaci da dünden belli zaten. Kışkırtma ile tartışma farklı seyler renktas. Kimse adama karşı değil derken bence bir kez daha düşün dün geceyi, olanlar açık.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Başvuruyu sana yaparsam yazarsın. Seçenekleri ı dönemde askerde olduğu için yazamadığım kişiye yazdım. Bu seni pek alakadar etmiyor. Eskiden de fikrim belli şimdide. Ben her zaman göte göt derim. Ve götlerle muhattap olmamak için çıktım. Şimdide fikrim aynı gelen bildirimler vs nedeniylede keramettine başvurup beni sil dedim. Daha fazlasına gerek Yok. Başvurduğum yer cevap verince çıkacağım zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki.

emre moru hafta basına kadar kapa bildirmek istiyormusuz,ali naci

Dün nöbet kapanana kadar aktiftim, bizzat şahit oldum keza sen de vardın diye hatırlıyorum. Kişisel tartışma çift taraflı olur benim bildiğim. Adam duyum verdi, sonra Benhun belirdi ortalıkta? Gelme amaci da dünden belli zaten. Kışkırtma ile tartışma farklı seyler renktas. Kimse adama karşı değil derken bence bir kez daha düşün dün geceyi, olanlar açık.

——————————————
Hee ben dün olanları bilmiyorum çıkmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt