- 3 Haziran 2015
- 56.725
- 65.860
- 4.143
Adım Hikmet, insanım.
Kurdugun kadro bok gibiydi de ondan kus sandim
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adım Hikmet, insanım.
Doğan değil artık Demirören Haber Ajansı. Artı bir şey söylememe gerek yoktur umarım.Dogan Haber ajansı girmis fernandes haberini muhabiri kim oranin bilen varmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aferin lan hikmet çok yaşaArkadaşım her sizinle aynı düşünmeyene niye böyle etiketler vuruyosunuz daha iyi yedek kadro biliyosan sen yap
Buna yok diyecek bir kişi tanıyorum. Mehmet Topal'ın ta kendisi.Enayiliğini bilmiyorum. Olacaksa o fiyat uygun olur renktaş. Kimse de yok demez diye düşünüyorum. Duygusal arkadaşlarımız hariç. :/
Buna yok diyecek bir kişi tanıyorum. Mehmet Topal'ın ta kendisi.

Kurdugun kadro bok gibiydi de ondan kus sandim
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bilmedigin seyi yorum yapma o zaman sali gunu topalin gelecegini nerden biliyosun takima ? Kendi kendine cikarip germe insanlari. Kusura bakmada topali isticek kadar vizyonsuz degilim kardesTopalın geleceğini dusunmem veya gelmesini istemem seni niye geriyor birader? Herkes herkesi begenip gelmesini isteyebilir. Insanlarin goruslerine saygili olmayi ogrenip bu sacma sapan tavirlarinizla insanları gerip zinavadan çıkartmayı bırakın! Tamam hadi gönlün hos olsun Kante-Pogba paketi yapacakmışız. Sevin.
Sallıyo çünkü arkadaşNeden sali ?
Adamsin.topal hainini alan en büyük haindir şerefsiz en güçlü donanımlı olduğu dönem fb ye transfer oldu şimdi vefa görmedi kovuldu biz almaya çalışıyoruz böyle rezillik olur mu
Vizyonunla mutlu mutlu yaşa o zaman bilader. Yeter ki insanların yazdıklarına müdahil olup onları germeyin.Bilmedigin seyi yorum yapma o zaman sali gunu topalin gelecegini nerden biliyosun takima ? Kendi kendine cikarip germe insanlari. Kusura bakmada topali isticek kadar vizyonsuz degilim kardes
Rizeli krocan50924[/ATTACH]