Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük
@AliNaciKucuk
Galatasaray'da artık ilk hedef orta saha...
Ve rota Jean Michael Seri...
Galatasaray, Fulham Kulübüne Fildişi Sahilli oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için 1.5 milyon euroluk resmi teklif yaptı

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ayten beyi takip ettiğine suphe yok.

Fulham gülmüstür o teklifi görünce

Seri gelecek beyler

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

1. Muslera
2. Linnes
3. Mariano
4. Luyindama
5. Marcao
6. Ozornwafor
7. Nagatomo
8. Donk
9. Belhanda
10. Feghouli
11. Babel
12. Mitroglou
13. Diagne

Takimda 3 sag bek oldugu icin Mariano'nun da satilacagini dusunuyorum. Kaldi 12 yabanci. Fernando yerine 6 numara ve Ndiaye yerine 8 numara transferleri ile 14 yabanci oluyor. Duruma gore Diagne giderse forvet alinir, gitmezse forveti transferini gecelim.

Emre Mor'un gelecegini varsayarsak Onyekuru transferini de unutabiliriz. Feghouli, Jimmy, Yunus, Babel, Emre Mor, 5 tane kanat varken bir kanat daha almayiz herhalde.

Ozornwafor iyi bir kamp ve hazirlik maclarinda iyi bir performans gosterirse takimda kalir. Luyindama ve Marcao'nun alternatifi an itibariyle sadece Ahmet.

Benim gozumde ilk 11 icin 6 numara, 8 numara ve forvet transferi sart.

Yunus’u adamdan sayma.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ali Naci: Galatasaray'da artık ilk hedef orta saha...
Ve rota Jean Michael Seri...
Galatasaray, Fulham Kulübüne Fildişi Sahilli oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için 1.5 milyon euroluk resmi teklif yaptı
@sporarena

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer döneminin son 6 saatinde 8 milyon Euro + 2 oyuncu verip mensah i alırız. Gidişat o.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Selçuk'tan neden daha çok kazanamayacağının sebepleri iyi anlatılırsa ikna olur diye düşünüyorum. Kazanacağını kazandı, bundan sonraki kariyeri için İstanbul dışına çıkacağını sanmıyorum. Kasımpaşa, Biz, Beşiktaş, İBB'den birine gitmek isteyecektir. Bu takımlardan hiçbiri de 2 milyon € falan vermez kendisine. Kariyerindeki son kupayı, son CL maçını ne zaman gördü acaba? Ne Kasımpaşa'ya gider, ne İBB'ye. Bize gelebilir uygun bir rakama. Beşiktaş'ın o bölgesi dolu onlar hiç vermezler o paraları.

Galatasaray transfer komitesinde olsam bu netlikle konuşurum kendisine. 500 + şampiyonluk primi falan anlaşırız maks. :) Masumluk değil ticaret bilmek deniyor. SWOT yapmadan iş yapılmaz. Beğenmiyorsa Konya güzel bir şehrimiz. Eski hocasının yanına gidip orta saha akışkanlığına katkıda bulunabilir.
İşte adam da taştaş geçer iki yıldır 10 maç oynamayan Selçuk ile Fener'de iyi kötü 4-5 yıldır her sezon en az 25 maça çıkmış Topal'a aynı parayı mı vereceksin diye. Şenerin 900 aldığı yerde Topal 1,5 alır kusura bakmayacaksın. Yabancı kuralı gelecek diye bangır bangır bağrılıyor her yerde. He sen herkese bu ayarda para versen neyse de Ahmet Çalık 900 alıyor. :D Komik yani.

Her neyse ya. Zaten Topal falan gelmez bence ki zaten Batur Altıparmak Avrupa'yı düşünüyoruz demiş diye okudum bir yerlerde.

Seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İşte adam da taştaş geçer iki yıldır 10 maç oynamayan Selçuk ile Fener'de iyi kötü 4-5 yıldır her sezon en az 25 maça çıkmış Topal'a aynı parayı mı vereceksin diye. Şenerin 900 aldığı yerde Topal 1,5 alır kusura bakmayacaksın. Yabancı kuralı gelecek diye bangır bangır bağrılıyor her yerde. He sen herkese bu ayarda para versen neyse de Ahmet Çalık 900 alıyor. :D Komik yani.

Her neyse ya. Zaten Topal falan gelmez bence ki zaten Batur Altıparmak Avrupa'yı düşünüyoruz demiş diye okudum bir yerlerde.

Doğru mantık. Ama yine de vermiyoruz arkadaş o parayı. ;D

Seriyi isteyen ne kulüpler vardir bize niye gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt