Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
s-60aa99ec55d280d553875816a39a977c2798e745.webp

seri belhanda cyprien orta sahasın yeniden kurup önlerine balotelliyi koyacağız sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortada bir anlaşma görüşme yoksa resmi teklif yapılmaz benim bildiğim önce karşılıklı mutabakat sağlanır sonra teklif resmileştirilir ben mi yanlış biliyorum ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci geçen Süleyman Rodop yayininda menejeriyle ilk görüsme yapildigini ve olumlu gittigini söylemisti. Simdi de kulübüne teklif yaptigimizi söylüyor. Benim bundan anladigim oyuncuyu ikna etmis olabiliriz ve simdi kulübüne ilk teklifi yaptik ki Bu sene önce oyuncularla anlasip sonrasindan kulüpleriyle anlasiyoruz sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Forumdaki kuslari temizlememekte karar almis yonetim herhalde.
Malesef,kendi rezil kadrolarından orgazm olarak, küçük beyinleriyle buraları karıştırmaya kalkan ve bunların dediği her olumsuz habere balıklama atlayan genç bir kitleye sahip forumumuz ne yazık ki. Aslında yazmayayım diyorum ama, sayfalarca sattigimiz ve geri gelmek için yalvaran ,sampiyonluk kutlamamıza katılmış ama almadığımız Garry,kovmaya çalıştığımız adamın yarısı kadar bile gol atamamış Vedat,su anda istesek kapıda bitecek Ndiaye,free olmasina ragmen Almanya'da kimsenin almadigi Max felan konuşuluyor sayfalarca. Ama gunun sonunda her yaz aynı şeyler yaşanırken Mayıslarda biz şampiyon oluyoruz. Tarih ve tekerrur.

Seri ile ilgilendigimizi ve kiralik teklifi yaptigimizi 5 haziran tarihinde ilk lequipe duyurmustu.

Di Marzio'nun dun yaptigi haberde, Milan Fiorentina'nin fransiz orta sahasi Veretout ile ilgileniyor ve transferi gerceklesmezse Seri'ye yonelecegini yazdi.

Seriyi isteyen ne kulüpler vardir bize niye gelsin
Benim tahminim şu yönde Fulham, Seri'yi 30 milyon euroya aldığı için faydalanmak istiyor ama Seri de Championship de oynamak istemiyor. İşte bu yüzden Fulham gelecek yıl yeniden Premier Lig'e çıkıp Seri' yi kadroda tutmak isteyebilir. Bundan dolayı Premier Lig takımlarına satmak yerine bize 1 yıllığına kiralamak istiyor olabilirler.

Bu transfer gerçekleşirse Fulham, Seri ve Galatasaray karlı çıkıyor. Kısacası bu transfer olursa kaybeden taraf olmayacak.

Ulan ne Topal'ı, ne Fernandes'i? Nefesi götlerinden çıkıyor artık bu adamların. Banega tarzı isimler hariç 30 yaş sınırını geçmiş futbolcularla işimiz olmamalı.
Yahu yalan dolan hepsi,gecen.sene.orta saha rezil oldu Fernando ve Ndiaye yi yollamış Terim bunlari alır mı,herkeste akil tutulmasi,az sabır

ağustos ayında mensahı ömer bayram artı ozornwafor artı 8 milyona alacağımız kesin gibi bir şey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt