Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.906
- 39.707
- 2.953
Sali sallanir. Topal gelirse buralar baya bi sallanir. Sallantili bi sali olur diye tahmin ediyorum. Ne dersin?Neden sali ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sali sallanir. Topal gelirse buralar baya bi sallanir. Sallantili bi sali olur diye tahmin ediyorum. Ne dersin?Neden sali ?
Seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yunus'u begendigimden degil ama gercekci olmak lazim, hoca kendisini takimda tutar mi? Teklif gelmezse tutar. Rotasyonda oynar mi? Oynar.
Ortada bir anlaşma görüşme yoksa resmi teklif yapılmaz benim bildiğim önce karşılıklı mutabakat sağlanır sonra teklif resmileştirilir ben mi yanlış biliyorum ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi gelse ya o zaman, takım kampa gidiyor.#Bilgi | Galatasaray Muslera’ya alternatif olarak Bursaspor’dan Okan Kocuk’la anlaşmaya vardı.
Bursaspor’la el sıkışıldı, Okan Kocuk haftaya İstanbul’a gelecek.
(@haknnkurtt )
Malesef,kendi rezil kadrolarından orgazm olarak, küçük beyinleriyle buraları karıştırmaya kalkan ve bunların dediği her olumsuz habere balıklama atlayan genç bir kitleye sahip forumumuz ne yazık ki. Aslında yazmayayım diyorum ama, sayfalarca sattigimiz ve geri gelmek için yalvaran ,sampiyonluk kutlamamıza katılmış ama almadığımız Garry,kovmaya çalıştığımız adamın yarısı kadar bile gol atamamış Vedat,su anda istesek kapıda bitecek Ndiaye,free olmasina ragmen Almanya'da kimsenin almadigi Max felan konuşuluyor sayfalarca. Ama gunun sonunda her yaz aynı şeyler yaşanırken Mayıslarda biz şampiyon oluyoruz. Tarih ve tekerrur.Forumdaki kuslari temizlememekte karar almis yonetim herhalde.
Benim tahminim şu yönde Fulham, Seri'yi 30 milyon euroya aldığı için faydalanmak istiyor ama Seri de Championship de oynamak istemiyor. İşte bu yüzden Fulham gelecek yıl yeniden Premier Lig'e çıkıp Seri' yi kadroda tutmak isteyebilir. Bundan dolayı Premier Lig takımlarına satmak yerine bize 1 yıllığına kiralamak istiyor olabilirler.Seriyi isteyen ne kulüpler vardir bize niye gelsin
Şimdi gelse ya o zaman, takım kampa gidiyor.
Yahu yalan dolan hepsi,gecen.sene.orta saha rezil oldu Fernando ve Ndiaye yi yollamış Terim bunlari alır mı,herkeste akil tutulmasi,az sabırUlan ne Topal'ı, ne Fernandes'i? Nefesi götlerinden çıkıyor artık bu adamların. Banega tarzı isimler hariç 30 yaş sınırını geçmiş futbolcularla işimiz olmamalı.
sıkmıyor yani haberciKıl tüy işleri vardır takım bide küme düştü ya
YokMilan ve Fiorentine CL de var mı bu sene ?
sıkmıyor yani haberci