Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.256
- 5.238
Göbek gitmiş lan. Bartali naptı buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eden Hazard Fenerbahçe'de

Atalanta Roma'ya transferi bitmek uzere olan stoper Mancini yerine Kaan Ayhan'i dusunuyormus.
Yeni birsey degil,her sene böyle,cunku bu fenerliler balik hafizali ,her sene haziran-eylül arasi sampiyon oldugundan en cok bunlarin kitle izliyor programlari,ekmek parasi tabiBu A Spor nasıl bi kanaldır ya..
1 saatlik haberlerin 50 dakikası fb..
Sanarsın onlar şampiyon oldu.. Medyamızda b.k gibi..
ağustos ayında mensahı ömer bayram artı ozornwafor artı 8 milyona alacağımız kesin gibi bir şey
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir daha baktım yok kesin belhanda 10 bitiricilikli olanıÜstteki Belhanda olmasın ?![]()
Bir daha baktım yok kesin belhanda 10 bitiricilikli olanı
Kastettiğin bunun gibi gözükmesi değil mi? Twitter takip limitine takılıyor olabilir twitler öyle olunca twitter içeriği göstermek için uğraşıyor. Kastettiğin uygulamadan gözükmesiyse gözüküyormuydu önceden?
Kastettiğin bunun gibi gözükmesi değil mi? Twitter takip limitine takılıyor olabilir twitler öyle olunca twitter içeriği göstermek için uğraşıyor. Kastettiğin uygulamadan gözükmesiyse gözüküyormuydu önceden?
Ekli dosyayı görüntüle 50928
Renktaş şu profil fotoğrafını bir değiştir be. Aklıma Modeste geliyor ağlamaklı oluyorum.