Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_SECs3W4AAytf4.jpg

Serdar ve Tolgay nereye bakıyorlar ?

Moses ne yapıyor ?

Bu nasıl foto ?

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:
Lan bu ne Mosesin.yaptığını Kruseden beklerdim aslinda,alisik ne de olsa

Ulan aspor acıyorum bakıyorum Fenerbahçeli futbolcular ayak tenisi oynamis diye haber yapıyorlar. Herkesin ağzı kulaklarında..
Yemin ederim yeni nesil Polyana bunlar.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Seri imkansız yaaw denecek bir adam değil.. Fulham öncesi adı büyük takımlarla geçiyordu o dönem cidden imkansızdı ama sürpriz bir kararla İngilterenin alt grup bir takımına gitti.. Bu adamın kariyeri Pacos fereira-nice-fulham dan ibaret.. Fulhamda çok başarılı olduğu söylenemez.. Üstelik şu durumda 25-30 kağıt verecek takım da bulamazlar.. Bize gelse forması garanti üstelik Şlde boy gösterip piyasasını yükseltme şansı var ayrıyetten onyekuru gibi bir adamı da parlattık 1 yılda..
Zor bir transfer olduğunun farkındayım ama yönetim süreci doğru yürütürse gelebilir..

Seri imkansız yaaw denecek bir adam değil.. Fulham öncesi adı büyük takımlarla geçiyordu o dönem cidden imkansızdı ama sürpriz bir kararla İngilterenin alt grup bir takımına gitti.. Bu adamın kariyeri Pacos fereira-nice-fulham dan ibaret.. Fulhamda çok başarılı olduğu söylenemez.. Üstelik şu durumda 25-30 kağıt verecek takım da bulamazlar.. Bize gelse forması garanti üstelik Şlde boy gösterip piyasasını yükseltme şansı var ayrıyetten onyekuru gibi bir adamı da parlattık 1 yılda..
Zor bir transfer olduğunun farkındayım ama yönetim süreci doğru yürütürse gelebilir..

Dün ugur Karakullukçuyu dinledim dedi ki daha pacos da oynarken bir macini yorunlamis ve etkilenmis seriden. Scout arkadaslarina bir bakin falan demis ama umursayan olmamis. Sonra baya ucuza nice gitmis

Abi insan biraz öneri de koyar yaw yeminle ben utandım Galatasaraylı halimle

Kruse'yi felan buralara götürdülerse nereye geldik .. demiştir
rezalet yaw yer kaplasın diye konmuş zaten
yakında tsnin futbolcuları ilk önce istanbula getirip kandırdığı gibi bizim müzeye getirir bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt