Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birden fazla planları vardır umarım çünkü ilki patlamışa benziyor...

Evet güzide kulübümüze sormak isterim.

Fernando gitti, gideceği 15 gün önceden belliydi, 4.5 bonservis geldi, 3.5 maaş açığı oluştu, 8 yıldır scouting departmanı var, ismi geçen adamlar Mensah ve Josef ha bir de Fejsa.

Edeceğim küfrü şaşırdım artık.

Monchi bizden önce ahmeti sonra ismail cipeyi isteyip fernandoyu almis galiba. Tersten apo

Fernando gitti, gideceği 15 gün önceden belliydi, 4.5 bonservis geldi, 3.5 maaş açığı oluştu, 8 yıldır scouting departmanı var, ismi geçen adamlar Mensah ve Josef ha bir de Fejsa.

Aynen öyle günlerdir fbyle dalga geçiyoruz scout listeleri bizim eski oyuncular veya bizim istediğimiz oyuncular diye ama bizimde çok farkımız yok ya yerel ligden çöpler ya da ahi gitmiş vahı kalmış isimler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre utkucan overratedin şahı. 8 sene de tek bir adam bulabildi ( marcao ) onu da kendisi degil bjkden gelen bir arkadaş önermiş

Hoca kim bilir hangi olayları görüyor da susuyordur Galatasarayın menfaati için. Ben eminim bu apo rezil ediyordur avrupada takımı

Mariano 2.5 ,Belhanda 12.5, Diagne 14 satılıp gerekli bütçe oluşturulmalı. Fernando eksiyi kapadı diyelim ,28-29 a çok rahat 3 orta saha bir as forvet bi de scout forvet transferi yapılır. Ama iş bilen adam yok. Abdurrahim başkan faydalıdır Galatasaray’a ama sadece Florya’da

Avrupa'da son 30 maçta 2 kez mi kazanmıştık, bu rekoru geliştiririz gibi duruyor.

6 numara yok, 8 numara yok, santrafor belirsiz. 2 ay sonra ŞL maçı var.

Aynen öyle günlerdir fbyle dalga geçiyoruz scout listeleri bizim eski oyuncular veya bizim istediğimiz oyuncular diye ama bizimde çok farkımız yok ya yerel ligden çöpler ya da ahi gitmiş vahı kalmış isimler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yurt dışında kime gitseler yalan oluyor, olacağı varsada olmuyor.
Yönetim iyi hoş calışkan tmm da çok aşırı acemi bu konularda. İşin kötüsü kabullenmiyor ve akıllanmıyorlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt