Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Emre moru alamamak cok mu zorladılar acaba alamamak için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dostlar kap yok. Yarin tekrar geliriz
Fernando nun gitmesi ile bütün plan bozulmuştur.Birden fazla planları vardır umarım çünkü ilki patlamışa benziyor...
Aynen öyle günlerdir fbyle dalga geçiyoruz scout listeleri bizim eski oyuncular veya bizim istediğimiz oyuncular diye ama bizimde çok farkımız yok ya yerel ligden çöpler ya da ahi gitmiş vahı kalmış isimlerEvet güzide kulübümüze sormak isterim.
Fernando gitti, gideceği 15 gün önceden belliydi, 4.5 bonservis geldi, 3.5 maaş açığı oluştu, 8 yıldır scouting departmanı var, ismi geçen adamlar Mensah ve Josef ha bir de Fejsa.
Edeceğim küfrü şaşırdım artık.
Evet güzide kulübümüze sormak isterim.
Fernando gitti, gideceği 15 gün önceden belliydi, 4.5 bonservis geldi, 3.5 maaş açığı oluştu, 8 yıldır scouting departmanı var, ismi geçen adamlar Mensah ve Josef ha bir de Fejsa.
Edeceğim küfrü şaşırdım artık.
Yurt dışında kime gitseler yalan oluyor, olacağı varsada olmuyor.Aynen öyle günlerdir fbyle dalga geçiyoruz scout listeleri bizim eski oyuncular veya bizim istediğimiz oyuncular diye ama bizimde çok farkımız yok ya yerel ligden çöpler ya da ahi gitmiş vahı kalmış isimler
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eğer görüyorsa müdahale edecekHoca kim bilir hangi olayları görüyor da susuyordur Galatasarayın menfaati için. Ben eminim bu apo rezil ediyordur avrupada takımı