Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin en önemli transfer Banega olacaktı. 8 gol 9 asist yapan bir orta saha oyuncusu. Oyun kurabilecek topu ilerde tutulmasını saglayacak bir oyuncuydu. Tam aradığımız nokta atışı bir transfer olacaktı.

Keşke Lopetegui gelmeden transferi bitirsseydik. Nasılsa oyuncu ile anlaştık eninde sonunda bitecek derken çok oyalandık. Zamanında bitireceksin.

•2 senelik sözleşme ha?
•Stoperde hepsinden iyi oynar ha?
•11 icin sırıtmaz ha?

Kuşların yuhaladığı adamı bırak topçu diye almayı, çöpçü diye çöp toplatmam klüpte. Ha bu arada yanina Alper Potuk da alalım o da sırıtmaz galiba ha ne dersin?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Luyindama ve Marcao'ya stoper alternatiflerin kimlerse evet hepsinden iyi oynar bu bir . Aynen iki senelik sözleşme bir futbolcunun 35'ine kadar rotasyonda olmasi bu yerli futbolcu kitliginda enteresan bir sey degil anlamiyorsunuz sanirim ama bu takimin yerli yedeklere ihtiyaci var benim zevkimden degil kural oyle ve daha da beter hale getirecekler. Ve evet 11'de de siritmaz Donk'u 11'de defalarca gordük ve bir zamanlar itin götüne sokuyordunuz :) Sanki yerli Pogbalar Kanteler var da biz Topal'i istiyoruz . Ya da bütçemiz var 7-8 verip yerli Okay'i alabilecegiz biz de keyfimizden söylüyoruz. Aramizdaki fark senin futbol yorumlarin kuş yuhaladi serçe yakaladi üstüne kuruluyken ve bütçeyi seçenekleri ve kurallari düsünüp rasyonel olmaya çalışıyorum :) şimdi anladin mi HA ne dersin ?

Birsey olmuyorsa ustunde fazla durmayalim. Hani FFP olmasa 1 2 milyon fazla verip alirim dersin ama oyle sansimiz yok. Cagne 13 15 arasi olmuyorsa 10 milyona sat ama gecikme. Gerekirse Balotelli bosta. Cagne katki verdiyse onun iki katini verir.
10 Cagne
4.5 Fernando
3 Yunus
Ahmet Omer vs vs 18 milyon butce cikiyor. 5 milyon dahi Luyindama icin gitse 13 milyon kaliyor.
13 milyona Seri ve Danilo veya Cueĺlar alini. Veya 6 milyon Banega verip 7 milyona yine birilerini kiralariz. Bence Belhanda satilmayacaksa Cagne'den 13 gelmis 12 gelmis onemli degil.

Tek çare
images (2).webp

Topal’ın stoperde birtane iyi oynadığı maç yok, adam stoper değil, kendi de söylüyor oynamayı sevmiyorum diye fantazi üretmeye gerek yok.
Yerli stoper alternatiflerimiz kimler ya da bedavaya alabileceklerimiz FFP'ye sorun olmayacaklar onlari yazarsan ben de diyeyim ki tamam Topal'dan çok daha iyileri varmış. Ayrıca ben direkt stoper oynar demedim stoper de oynar dedim arasinda uçurum fark var.:)

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Banega
Belhanda
Feghouli Aboubakar Onyekuru

+Babel, Linnes, Donk
+Okan Kocuk, Şener, Ahmet, EmreT, EmreA, EmreM, Jimmy, Yunus, Adem,
+Altyapı topçuları

Diagne'yi 15e sat, 7 Banega, 3 Seri kiralık, 1,5 Onyekuru kiralık, 3 Aboubakar kiralik

FFP 0/0

Roster bu olsa al sana Nisan'da şampiyonluk :/

Bütün olay Diagne'de kitleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt