Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.228
- 4.673
- 1.173
Falcaoyu geçen günlerde hasan şaş yalanlamadı mı bu kadar da olmaz yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bitiremediler cünkü alicisi kesin diye alinan diagne yüzünden, satamadilar su herifi onu bile agirdan aldilar, artik kasimpasaya nekadar para verildiyse 13 milyon teklif gelse bile satamiyorlar zarar etmeyelim diye. Kasimpasaya bir tek külübün anahtarini vermemisler. Almak istedikleri yabancilarla da cingene pazarligi yaptiklari icin herkesi biktiriyorlar ama ic pazara gelince türk külüblerine bol kepceden para veriyorlar.Kim ne derse desin en önemli transfer Banega olacaktı. 8 gol 9 asist yapan bir orta saha oyuncusu. Oyun kurabilecek topu ilerde tutulmasını saglayacak bir oyuncuydu. Tam aradığımız nokta atışı bir transfer olacaktı.
Keşke Lopetegui gelmeden transferi bitirsseydik. Nasılsa oyuncu ile anlaştık eninde sonunda bitecek derken çok oyalandık. Zamanında bitireceksin.
Sonucta sakatlik sorunlari olan abubakara a 1 ay yanaştıkabel hernandez zaten boştaydı sakatlık sorunları yuzunden sanırım yanaşmadık
Diagne ye somut teklif olduğunu düşünmüyorum. 10m teklif bile olsa apo 7-24 diagneyi ikna etmeye çalışırdı.Marcao niye satilsin abi? Gerekirse Cagne'yi 10 milyona satarsin veya 12 13 satip 1 yillik parasini odersin.
Forvet yedeği Salih.Stoper kiraladılar.Marcao-nun yanında oynayan Campi..trabzon stopere 2 santrafora da yedek olarak 1 kişi daha alırsa tamamdır
Şükrü nerede renkdas?Falcao gelmesin. O fizikle bizim gibi fiziksel oynanan bir ligde hiç bir şey yapamaz.
Kesin vardirDiagne ye somut teklif olduğunu düşünmüyorum. 10m teklif bile olsa apo 7-24 diagneyi ikna etmeye çalışırdı.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama ve Marcao'ya stoper alternatiflerin kimlerse evet hepsinden iyi oynar bu bir . Aynen iki senelik sözleşme bir futbolcunun 35'ine kadar rotasyonda olmasi bu yerli futbolcu kitliginda enteresan bir sey degil anlamiyorsunuz sanirim ama bu takimin yerli yedeklere ihtiyaci var benim zevkimden degil kural oyle ve daha da beter hale getirecekler. Ve evet 11'de de siritmaz Donk'u 11'de defalarca gordük ve bir zamanlar itin götüne sokuyordunuzSanki yerli Pogbalar Kanteler var da biz Topal'i istiyoruz . Ya da bütçemiz var 7-8 verip yerli Okay'i alabilecegiz biz de keyfimizden söylüyoruz. Aramizdaki fark senin futbol yorumlarin kuş yuhaladi serçe yakaladi üstüne kuruluyken ve bütçeyi seçenekleri ve kurallari düsünüp rasyonel olmaya çalışıyorum
şimdi anladin mi HA ne dersin ?
Ayrica coluk cocukla oynadiFalcao
2018-2019 39 maç 16 gol
2017-2018 36 maç 24 gol
2016-2017 43 maç 30 gol
Son üç sezonda istikrar var. Geçen 16 gol belki az olabilir. Lakin geçen sezon çok kötü bir Monaco vardı. Uzun süre düşme hattındaydı. Ligin devre arasını sanırım son üç sıra içindelerdi.
Birde bizim ligin kalitesi fransadan düşük olduğunu düşünürsek 20-25 gol arası bir rakama ulaşır.
Forvet yedeği Salih.Stoper kiraladılar.Marcao-nun yanında oynayan Campi..
Bittik