Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasyonellik milletin yuhladigi çöpleri kadroya katmak ve buna Galatasaray menfaat sevimliliği katmaksa ben almayayım. Arda Turan da gelsin bakış açına göre veyahut Aytaç Kara falan. Burası Galatasaray kardeşim mahallendeki futbol takımı değil. Her bonservissiz yerliye para akıtacaksak baska kapıya yönelmeni tavsiye ederim. Yabancı sınırı varken yerlilere para akıttığımız dönemlerde gördük halimizi. Sayfalarca defansa verdiğim önerileri gorduk at gözlüğü takıp kendini haklı çıkarmak icin boşa sallamaya gerek yok. Gökay da var alternatiflerde, Topal bu çocuktan iyi oynasin stoperde forumu bırakırım. 0.5m€ Ertugrul alırım ayni katkıyı görürüm, yine de oynatmam o adamı. Huzur evi de değil burası herhangi bir klüpte HA ne dersin?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Öncelikle söylemeden geçemeyeceğim bunu lütfen yanlış algılama art niyetle yazmıyorum fakat kulüp diye yazılır bir de evi de kısmında de'yi ayırmışsın fakat kulüp de ha yazman gerekiyordu oradaki de'yi de ayırman harika olur . Bununla beraber sayfalarca defans mı önermişsin ne yapmışsın o kısmı anlamadım :D fakat Ertuğrul'u ciddi ciddi izleyip öneriyorsan futboldan zerre anlamadığını düşünürüm zira Ahmet Çalık'ın Gençler'de oynadığının 10'da 1'ini bile oynamayan rezil bir herif . Kaldı ki Mehmet Topal stoper alternatifi olarak alınsın diyen de yok stopere de alternatif olur 6 numaraya da diyoruz :) Ayrıca Gökay'ın üst seviyede hangi maçlarını izledin de forumu bırakacak kadar iddia edebiliyorsun :) Gerçi böyle atıp tutanlar bir hesap kapar bir hesap açar çok da zor değil :D Arda Turan ve Aytaç ile Mehmet Topal'ı bir tutman da ayrı felaket neyse bu da senin futbol görüşün çok da uzatmaya gerek yok fikir ayrılığı diyelim :) .

Ya bu Şükrü vb. arkadaşlar ne işe yarıyor madem menajerler yürütecek görüşmeleri? Kulübün imkanlarından faydalanıp, masada yancı gibi takılıp, başkanım 5 milyon istiyolar ne diyonuz filan mı diyor yani sırf bunun için adam mı lazım yoksa ne iş görüyor ki transfer komitesi olarak kendisi?

Falcao transferinin içinde ahmet bulut da varmış. Müspet gelişmeler olabilir. Bizim yönetim bitiremez yoksa. Çaycı ahmet sendeyiz.

Bu sene cok kritik, sampiyonlugu kimseye vermemeliyiz sampiyon olursak turkish giant gala bayern oluruz önümüz açılır ama olamazsak dogrulamayiz gibime geliyo

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Şampiyonluk hep önemlidir mali anlamda tabiki ama bu geçen iki şampiyonluk bizi kurtardı büyük ihtimalle.

2020 yılın sonlarına doğru görülür bilançoda. Tabi sponsorluk konularda gibi meselerde işler ters gitmezse

Şampiyonluk hep önemlidir mali anlamda tabiki ama bu geçen iki şampiyonluk bizi kurtardı büyük ihtimalle.

2020 yılın sonlarına doğru görülür bilançoda. Tabi sponsorluk konularda gibi meselerde işler ters gitmezse
O yüzden Fatih Terim ve Albayrak'a şükranlarımızı sunalım.

Fatih Hoca'nın Ozan transferinden sonra istifadan dönmesi çabuk unutuldu yönetimle arasının iyi olduğunu sanmıyorum.

Öncelikle söylemeden geçemeyeceğim bunu lütfen yanlış algılama art niyetle yazmıyorum fakat kulüp diye yazılır bir de evi de kısmında de'yi ayırmışsın fakat kulüp de ha yazman gerekiyordu oradaki de'yi de ayırman harika olur . Bununla beraber sayfalarca defans mı önermişsin ne yapmışsın o kısmı anlamadım fakat Ertuğrul'u ciddi ciddi izleyip öneriyorsan futboldan zerre anlamadığını düşünürüm zira Ahmet Çalık'ın Gençler'de oynadığının 10'da 1'ini bile oynamayan rezil bir herif . Kaldı ki Mehmet Topal stoper alternatifi olarak alınsın diyen de yok stopere de alternatif olur 6 numaraya da diyoruz Ayrıca Gökay'ın üst seviyede hangi maçlarını izledin de forumu bırakacak kadar iddia edebiliyorsun Gerçi böyle atıp tutanlar bir hesap kapar bir hesap açar çok da zor değil Arda Turan ve Aytaç ile Mehmet Topal'ı bir tutman da ayrı felaket neyse bu da senin futbol görüşün çok da uzatmaya gerek yok fikir ayrılığı diyelim .

Yav güzel kardeşim. Hangi kafayla yazıyorsun bunları anlamak mümkün degil. Kendi ağzınla stoperde sırıtmaz oynar diyorsun. Sonra gelip yerli Pogba mi var Kante mi var diyorsun. İyi misin dostum? Türkçeyi elden geldiğince güzel kullanmaya dikkat ederim bunda takılacak bir şey görmemekle beraber sana da tavsiye ederim.
Gökay üst seviye maça mi çıkmış da izleyeceğim? Futbolcu takip etmek sadece süperligde oynadığı maclara bakmak mi? Ozan Kabak harikalar yaratırken üst düzey maclari mi vardı da hocam aldı monte etti 11’e? Ertugrul denen adama ben şahaneler yaratır demiyorum cüzi miktara yedek oyuncusu olur diyorum ha keza topal kadar da performans verir o bölgede rahat ol.
Kendi kendinle celişmeden yazmanı temenni ediyorum. Bok atmadan önce hem kendi yazdıklarına hem de benim demek istediklerime tekrar bir göz at, ha ne dersin?

Bir de madem topalı öneriyorsun ortasaha icin, ben sayfalardır Mehmet Özcan , Taylan Antalyalı ve Harun Alpsoy icin bagiriyordum. Bir bunlara bak sonra Topal önerirsin süper futbol bilginle.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Ümit davala’nın paylaşımını yeni gördüm. Ben de falcao hayali kuruyorum. Bu yönetim sokak kedisi bile sahiplenemez.

Albayrak fazlasiyla on planda bir adam. Ben onun yerinde olsam bu gorevi ustume almazdim zaten. On plana ciktigi icin tepkiler en cok ona geliyor. Yabanci dil ve iletisim yonunden zayif olmasi da bunu arttiriyor. Modeste, Alan, Pato, Banega. Taraftari cileden cikardilar. Belli ki yapamiyorsun. At uzerinden, yapabilen yapsin.
Yönetim kurulu tarafından sorumlu kişi galiba apo. Ondan dolayı bukadar ön planda oluyor. Herneyse.... bencede bu işe hiç bulaşmaması gerekir ama kararı biz vermiyoruz maalesef bu konuda

Bugun gundemde satis vardi yonetim mutsuz olduguna gore elde turulmak istenen bir ismin satisi ya da cagnenin beklenenden dusuk miktarla satisi gerceklesmis olabilir birkac saate ogreniriz

Yav güzel kardeşim. Hangi kafayla yazıyorsun bunları anlamak mümkün degil. Kendi ağzınla stoperde sırıtmaz oynar diyorsun. Sonra gelip yerli Pogba mi var Kante mi var diyorsun. İyi misin dostum? Türkçeyi elden geldiğince güzel kullanmaya dikkat ederim bunda takılacak bir şey görmemekle beraber sana da tavsiye ederim.
Gökay üst seviye maça mi çıkmış da izleyeceğim? Futbolcu takip etmek sadece süperligde oynadığı maclara bakmak mi? Ozan Kabak harikalar yaratırken üst düzey maclari mi vardı da hocam aldı monte etti 11’e? Ertugrul denen adama ben şahaneler yaratır demiyorum cüzi miktara yedek oyuncusu olur diyorum ha keza topal kadar da performans verir o bölgede rahat ol.
Kendi kendinle celişmeden yazmanı temenni ediyorum. Bok atmadan önce hem kendi yazdıklarına hem de benim demek istediklerime tekrar bir göz at, ha ne dersin?

——————————————
Yok sen anlamıyorsun :) boş ver dağınık kalsın :D

- 2 orta saha

- Celta'da istenmeyen ve kadro disi rekorunu kiran Emre Mor

- Diagne yerine bir forvet

3'u ilk 11 icin olmak uzere toplam 4 transfer sart...

Kimse gelmez , başka şeyler düşünün

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt