Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Son günü bekliyoruz, fiyat iyice düşsün diye.Hala transfer yok...
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son günü bekliyoruz, fiyat iyice düşsün diye.Hala transfer yok...
![]()
Yetiştirme bedelini ödeyip almışlar ne diyon Arif"Altyapıdan" geliyor, niye para veriyorlar ?
Kaynak?Aldım duyuma göre 6, 8 ve Santrafor transferleri kampa yetişecek miş
iyi bari 2020-2021 sezonu iyi geçecekAldım duyuma göre 6, 8 ve Santrafor transferleri kampa yetişecek miş
Hangi kamp devre arasi kampi mi?Kaynak?
Yönetim bir 6 Numara ile anlaşıyor, sonra Fernando yu satıp, yeni transferi hemen açıklıyor.Ya arkadaş takımın bel kemiği olan yerdeki oyuncunu satıyorsan diğer gelecek oyuncunun hazır olması lazım.. Bu nasıl bir yönetme tarzı? yazıktır bize ya
Asla gerçekleşmeyecek güzel bir hikaye hem de..Yönetim bir 6 Numara ile anlaşıyor, sonra Fernando yu satıp, yeni transferi hemen açıklıyor.
Güzel bir Hikaye değil mi ?
Sen okuduğunu anlamıyor musun? Basın mensubu olsa bir nebze diyorum. Bunda bile sıkıntı var benim için diyorum. Ayten kim Ayten?Allah askina nerde yasiyorsun sen fatih hocamin imza toreninde dursunun emre kaplanla muhabbetini hatirliyormusun? adam baskani arayip direk bilgi sorabiliyor Her yonetimin bi gazetecisi vardir nabiz yoklamak icin bile lazimdir herkes kendi cikarina gore hareket eder oyle disari sifir haber geciniz emre kaplan kim Galatasaray baskanini ariyor? mantiklimi sence
Dünyanın en güzel fıkrasıYönetim bir 6 Numara ile anlaşıyor, sonra Fernando yu satıp, yeni transferi hemen açıklıyor.
Güzel bir Hikaye değil mi ?
Sen onu 2030 yapiyi bari 2020-2021 sezonu iyi geçecek