Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk klupler geneldr yerine oyuncu almadan elindekini satmiyor juventus yerine adam alamadi diye asamoahi satmadi bizde satilan yeri dolmadigi icin satis dogru bile olsa sonuc yanlis oluyor
Biz büyük kulüp değiliz, Juve istese parayı basar sol bek alırdı Pellegrini transferi gibi ama ellerindekini satmamayı tercih ettiler.

3.5 maaş alan 32 yaşındaki adam hele de yılda ortalama 20 maça çıkıyorsa 4,5'a satmak sorundayız.

Ha sıkıntı planlama olmaması, olsa zaten bu doğru satışın ardından iyi bir 6 numara hemen gelirdi.

50969

Günün En heyecan yaratan olayı kanımca:

" Ferat - Demir Pipi Kavgası "
Ee yani. Küçükse ne oluyor ?
Gecmis olsun kucuk olunca hayat cok zor oluyor diye duydum

Uzulme bunun icin de ilaclar vardi, deneyebilirsin.
Bu ne hadsiz bi cevap ya. Senin anlayacağın tarzda mı cevap vereyim.
Küçük olunca sıkıntı, bunun için ilaçlar var diyorsun. Ne ima ediyorsun lan adam gibi cevap ver ?
Ya birak pesimi sapik misin nesin?
ulan ne ima ettiğinin arkasında dur bari delikanlı ol biraz. hadsiz mal.
Pipin kucukse bunun suclusu ben degilim beni taciz etmeyi biraz
Ben efendi efendi burda takılıyorum kimseye sataştığım yok bi şey yok. Sen ne haddine bana böyle bi imada bulunabilirsin
Asil sen bi sakin ol sorun nedir niye bana kufrediyorsun anlamiyorum ama benden uzak dur
Ulan bana ilk pipin küçük diye imada bulunan sensin benden uzak dur diyorsun. Hayırdır sana mı soktum da bu kadar dert ettin ?

Benim gibi sabırlı bir insanı bile delirttiler. Bunlar transfer yapamaz. Yapacakları en iyi işi kayseriden mensah ve alanyadan papis cisseyi alıp transferi kapatmak olur. Ön libero donk ve selçuğa emanet olur bu sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt