Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasi bana yakın olanlar bilir. Harry Kewel but gece yarısı aćıklanmıştı.. boyle olumsuz gunlerde gece yarilari icimi hep bir umut kaplar...
onu gazetede ilk rahmetli alparslan dikmen yazdı diye hatılrıyorum.ingiltereden tecrübeli bi yıldız gelecek dedi köşe yazısında

Barcelonanin net borcu 504 milyon € mis. 2016/2017 yilinda net borclari 298 milyon $ mis. Stadi yenilemeyemi gitmistir o para?

Buda doğru yani....

Bjk 2 şampiyonluk yaşadığı sezonlara giriş yaparken bizim şuan yaşadığımız FFP sıkıntısının aynısını yaşıyordu ve o halde gomez’i, talisca’yı, abuobakar’ı takıma kazandırmayı başardılar, o yüzden çıkıp UEFA ensemizde diye açıklamalar yapmayın, hocanın istediklerini yapın.

50970

50971

Buda doğru yani....

Bjk 2 şampiyonluk yaşadığı sezonlara giriş yaparken bizim şuan yaşadığımız FFP sıkıntısının aynısını yaşıyordu ve o halde gomez’i, talisca’yı, abuobakar’ı takıma kazandırmayı başardılar, o yüzden çıkıp UEFA ensemizde diye açıklamalar yapmayın, hocanın istediklerini yapın.

gomez bize geliyodu,çöp dedi millet.talisca ve aboubakara da sadece potansiyelli dendi,aboubakar ilkyarı çöp ilan edildi bjkliler tarafından

sibel can tarafından hayata küstürülmüş karahan cagtay gibi hissedenlere kanasın diyorum arkadaşlar

ya bu yönetim bizi acayip ters kösede birakacak bombalarla, yada son gün sacma transferle bol bol küfür yiyecek.

Seri meselesini ilk league1 hesabı yazmıştı ali naciden falan çok önce,uzun zamandır temas olduğu belli...muhtemelen Fulham bonservis verecek kulüp arıyor,bulamazsa kiralarız ağustos ortası,ingiliz kulüpleri daha adam kiralamaz..öyle acele herkesi alamıyorsun bekleyeceğiz

a sporun yasli yorumculari gibi falkoa h.o diyebilir miyiz

her sene aliyoruz nede olsa

julio baptista gibi

Abdurrahim'i suçlamaya gerek yok, transfer işini adamakıllı birine emanet etmek gerek. Dil falan bilecek, hitabeti iyi olacak, seyahat edebilecek sürekli vs. Kulüpten sır çıkmayacak diye bu adama işi emanet etmek çok salakça. Yurtiçinden yabancı almamız normal bence çünkü adam dışarıda nasıl konuşup pazarlık yapacak meçhul. Cenk Ergün'ü de bence hiç övmeyin, o bonservislerle yıllık ücretlere transferi yapamamanın imkanı yok. Zaten ağzımıza sıçan ikili pisuvar suratlıyla Cenk denen adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt