Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Dany Nounkeu hala imza atmadı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf gunay kesinlesmeden cikip okadar kisinin icerisindr falcao hayirli olsun diyecek ve hickimse medyaya sizdirmayacak net yalan haber
Allah kahretsin bu ne yavSen onu boşverde asıl bu ne? Hahahaha görmemiştim hiç bunu anırdım![]()
Doruk'un yeni hesabının bio kısmında gördüm.

Rica etsem saat 15:00 dan sonraki gelenleri öğrenebilir miyim renktaslar.. Seri geldi mi
Falcao geldi geldi mi
Cuellar geldi mi
Diagne gitti mi
Ne oldu acaba ?
Eren degil sanki o![]()
O konuştuğu videoda aynı kıyafeti giyiyordu.Burada görüldüğü üzere Eren var
Net olarak yalan video sürmüşler piyasaya
Sonra istifa tagları açtı bir kesim planlı programlı bir kötülük var
fejsa josef cuellar üclüsü alternatifler demis. pek matah bir liste degil acikcasi. josef sakat degilse iclerinde en kaliteli adam. ona da bonservis verilmez.
Yusuf gunay kesinlesmeden cikip okadar kisinin icerisindr falcao hayirli olsun diyecek ve hickimse medyaya sizdirmayacak net yalan haber
Tamamda orda dunya kadar adam var boyle birsey dese biri telefonla cekip atmazmi ne bilim garip geldi keske dogru olsaBilemem ustam. Sonuçta Yusuf Günay Vedat içinde twitt atmış adamdı.
Yalnız kutlamalar doğru dün akşam olmuş. Resmi sitede haberi bile var.
![]()
Şampiyonluk coşkusu Ordu'da yaşandı
Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray'ın çifte kupalı zaferi Ordu'da düzenlenen geceyle kutlandı.www.galatasaray.org
Drogba ayarı diyince İbrahimovic geldi. Adam 37 yaşında. Kesin Falcao
Drogba ayarı diyince İbrahimovic geldi. Adam 37 yaşında. Kesin Falcao