Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben programı izledim Drogba ayarı demedi
manduzkic
Tamamda orda dunya kadar adam var boyle birsey dese biri telefonla cekip atmazmi ne bilim garip geldi keske dogru olsa
Bennaceri bi büyük alacak gibi ya da premier lig takımı çünkü aşırı formda oynadı bu sezon Ayrıca afrika kupasında da iyi oynadı. Bize vermezlerÖn liberoda hedeflerin net olmasi lazim. Benim baslica listem söyle olurdu:
Andre Zambo Anguissa (Fulham düstü, Seri veya bunu yoklamak lazim kiralik olarak)
Morgan Schneiderlin (Everton pek oynatmadi, kiralayabilirler)
Santiago Ascacibar (Oyuncu ben 2.Bundesliga'da oynamak istemiyorum derse kiralanabilir)
Ismael Bennacer (Kulübü küme düsmüs, sözlesmesi seneye bitiyor. Fiyatini almak lazim)
Ellyes Skhiri (Sözlesmesi sezon sonu bitecek. Fiyat almak lazim)
Josef de Souza (Arabistan'dan Garry gibi alinabilir mi?)
Nampalys Mendy (Sözlesmesi bitiyor sezon sonu)
Boubakary Soumare (Sözlesmesi bitiyor sezon sonu)
manduzkic
InsallahBelki de herkesin içinde söylememiştir. Kutlama dediğin gürültülü olur millet çoşar. Sadece belli bir kısıma söylemiş olabilir. Şunu yapacak hali yok ya:
Mikrofonu eline alıp falcaoyu aldık diye ananons edecek kadar IQ'su düşük değildir.
Haldun Ustunel olsa duserde gece kaplarYasi bana yakın olanlar bilir. Harry Kewel but gece yarısı aćıklanmıştı.. boyle olumsuz gunlerde gece yarilari icimi hep bir umut kaplar...
Geçmiş olsunkusacagım artık
transfersizlikten babyGeçmiş olsun
RicardooooSen onu boşverde asıl bu ne? Hahahaha görmemiştim hiç bunu anırdım![]()
Doruk'un yeni hesabının bio kısmında gördüm.