Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARDA TURAN: Falcao, ceza sahasında uçan sinek görse, onu bile yakalayıp kaleye atıyor.
ardanın falcao hakkındaki görüşü atletico günlerinden..Acaba diyorum bir antrenman sonrası yine duyar miyiz diyorum
not:Arda 'yi asla istemiyorum ama falcao hatırına gelecekse gelsin be

Hadi bu yaz cagneyi satıp birilerini aldık diyelim seneye ne olacak bu ffp belası varken.? 2 bek de yaşlı orta saha muhtemelen kiralık gelir babel yaşlı forvet Falcao olsa o da yaşlı.. Şu şartlarda Banega Falcao gibi klas oyunculara hayır denmez ama bu işin sonu hayra alamet değil.. Ortalama bir genç bile alsak biraz kıpırdanınca karla satabiliriz..
Özellikle bonservis vereceğimiz isimlerin yaşına çok dikkat etmeliyiz bedava gelenlere lafım yok..

Seri için çiğ et yiyen, sert, omzu koyunca rakibi yere serecekmiş gibi yorumlar gördüm Twitter'da cidden üzüldüm. Kante'nin oyun şekline benzeten de var malesef. Ortak noktaları ikisinin de kısa olması malesef. Seri çok iyi bir transfer olur hele ki güzel bir opsiyonu da olursa. Veya +1 opsiyon falan.

Bize o gelse dahi sağlam bir defansif açıdan güçlü eleman lazım

Bu da fm profili
fmdataba_com%20(1).webp

Okan Kocuk + Ertuğrul + Umut Meras Pakedi yapalım . Yabancı sınırlaması tartışmal

MUSLERA
MARİANO .. LUYİNDAMA.. MARCAO.. NAGATOMO
SERİ.. BANEGA
FEGHOULİ.. BELHANDA.. ONYEKURU
FALCAO

OKAN
ŞENER.. ALTYAPI.. ERTUĞRUL.. EMRE
TOPAL.. SELÇUK
EMRE MOR.. JIMMY.. ADEM
MITROGLOU - BABEL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt