Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo transferi icin italya'ya giden ve gorusmeler yapan Sukru ve Albayrak

5b4627e266a97cdd5808097d
5b18d491ae298b43cc1cc6d9

Yani transfer islerini bu ikili'ye birakirsan Fatih hoca senin daha cok cekecegin var. Bu isin profesyonelleri varken, sportif direktor ile calismak varken bu ikili'den transfer beklemek... ne desek bos.

Albayrak sadece takimin yaninda olmali, transfer islerine girmemeli, her iki taraf icin de en dogrusu bu.

Gel gör ki hala Topal-Arda isimleri önerenler ve fanatikligini yapanlar mevcut hocam. Anlamak mümkün degil

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Dorukhan, Güven Yalcin gibi yerlileri almaktansa hala gidip Adem Büyükleri transfer edip beklentiye giren yöneticiler ve hocalarimiz var da ondan. Topal-Arda gibi adamlar 1-2 sene sonra resmen mevta. Keza Mariano, Nagatomo gibi isimler dogru dürüst para etmez artik. En fazla 2 sezon oynayacak yasli topculara 3-4 yil kontrat yapacagima gidip Onyekuru gibi kiralik oyuncularla götürmeyi tercih ederim. En azindan maddi külfret daha az olur. Nasil olsa sözlesme yaptigimiz o tarz adamlar para etmiyor.

Dün özgür seri duyumunu verince reyise gece 2 de vahiy geldi son dakikaları patlatmaya başladı

:LOL:
Üstadın hikmetinden sual olunmaz, bu işin pirlerinden biri gördüğüm kadarıyla umarım küstürmezler de duyumlarından mahrum kalmayız.

32 yaşındaki banega için 7-8 milyon istemişler alıp bir taraflarına soksunlar öyle banegayı.. Monchi iti yüzünden heriften soğudum ama kiralık Seri harika olur bu yıl benim kadar fulhamı takip eden olduğunu düşünmüyorum Seri konusunda çok iddialıyım tam bizlik oyuncu.. Zaten bu takımı defansı yaktı yoksa ilk yarı sessegnon 2.yarı babel mitrovic schürle seri gayet iyi takımdı fulham hala şaşırıyorum düşmelerine daha vasat takımlar kümede kaldı
Akif bu seri Appiahtan iyi mi?
Tam bizim kalemimiz söylediğin gibiyse

Dorukhan, Güven Yalcin gibi yerlileri almaktansa hala gidip Adem Büyükleri transfer edip beklentiye giren yöneticiler ve hocalarimiz var da ondan. Topal-Arda gibi adamlar 1-2 sene sonra resmen mevta. Keza Mariano, Nagatomo gibi isimler dogru dürüst para etmez artik. En fazla 2 sezon oynayacak yasli topculara 3-4 yil kontrat yapacagima gidip Onyekuru gibi kiralik oyuncularla götürmeyi tercih ederim. En azindan maddi külfret daha az olur. Nasil olsa sözlesme yaptigimiz o tarz adamlar para etmiyor.

İlk paragrafa katılıyorum hocam fakat FFP ensemizde iken bu şekilde bonservissiz ha keza az çok faydalı olabilecek yerli isimlere yöneldiğimizi düşünüyorum. Baska açıklaması yok diye umuyorum.
O yüzden pek çok kez Ertugrul ismini yazdım, tepki de gördüm, Mehmet Özcan, Okan Kocuk, Harun Alpsoy bunlardan bir kaçı ama aldığın fiyattan azına satmazsın en kötü. Bahsi geçen Topal gibi pili çoktan bitmiş isimlere para akitmaktansa boyle gençlere para yatırmayı tercih ederim hele ki kelepirken.
Önümüzdeki 3 sezon bonservisiyle gelecek oyuncuların yas sınırının max 28 olması kanaati taşıyorum, ha Banega gibi kalitesi ve kalibresi belli bir isimse başım üstüne gelsin.
Çok çektik bu zamanlara kadar bu zihniyetten, umarım FFP döneminde maddi durumumuz var iken ya da bu illet basımızdan geçtiğinde, kaliteli yerli ve yabancılara yatırım yaptığımızı görmek tek temennim. Hem geleceğimiz hem de günümüzü kurtarır bu hamleler tabi doğru mühendislik ve emin ellerde olmak koşulu ile..

Ne ceza bu, ne reva
bu kor yara
Ne hazin son, ne garip bir elveda
Ya bu hançer, felaketim
Bu son, en son hatam En zor vedam
50977
50978
50979

"Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi iyi hissetmiyordum, mutlu değildim. O sıralarda oynadığımız Strasbourg maçı da bu yüzden benim için kötü geçti. Teknik direktörümüz Cardoso'ya takım için maksimum performansımı göstermeye hazır olmadığımı söyledim."

selam millet
dun sabaha karsı saat 3 civarı forum karıstı en son kapanmıstı forum sonra ilginc bisey oldu mu acaba sakin mi ortalık

selam millet
dun sabaha karsı saat 3 civarı forum karıstı en son kapanmıstı forum sonra ilginc bisey oldu mu acaba sakin mi ortalık

Pipi muhabbeti döndü renktas, kaçırdın

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt