Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akif bu seri Appiahtan iyi mi?
Tam bizim kalemimiz söylediğin gibiyse

Abartı gelebilir ama fransadayken verattiyle kıyaslanıyordu(tabi onun seviyesinde değildi) fulhamda üstüne hiç koyamadı.. appiahın fizik gücü daha yüksekti serinin bizim açımızdan en büyük eksisi bu.. Ayrıca Fulhamda hücum yönünde ciddi bir düşüş gördüğümü de belirteyim nedense bize gelince tekrar kendini bulacak gibi geliyor

Pipi muhabbeti döndü renktas, kaçırdın

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
tovbe estagfirullah
forum degisik boyutlar kazanıyor her gecen gun

Ne ceza bu, ne reva
bu kor yara
Ne hazin son, ne garip bir elveda
Ya bu hançer, felaketim
Bu son, en son hatam En zor vedam
Ekli dosyayı görüntüle 50977Ekli dosyayı görüntüle 50978Ekli dosyayı görüntüle 50979
"Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi iyi hissetmiyordum, mutlu değildim. O sıralarda oynadığımız Strasbourg maçı da bu yüzden benim için kötü geçti. Teknik direktörümüz Cardoso'ya takım için maksimum performansımı göstermeye hazır olmadığımı söyledim."
Üzdün :(

selam millet
dun sabaha karsı saat 3 civarı forum karıstı en son kapanmıstı forum sonra ilginc bisey oldu mu acaba sakin mi ortalık
Kimin çükü daha büyük yarışması düzenlendi.

@Demir P. Baş bey ve @Ferat şey Bey yarışmacılarımızdı.

Kazananı tabiki GSC belirledi.

Ulan kel bize de banegayi birak dicem de.. albayrak beceriksiz. Nerde haldun..

Akif bu seri Appiahtan iyi mi?
Tam bizim kalemimiz söylediğin gibiyse

Fulham'a gitmeden bir yıl evvel Barça'nın kapısından dönmüştü. Nice bırakmadı. Sonra 30m'ye Fulham'a sattılar. Melo ayarı transfer olur özetle bu ligin üzerinde heriw hiç sanmıyorum geleceğini mucize lazım.

Abartı gelebilir ama fransadayken verattiyle kıyaslanıyordu(tabi onun seviyesinde değildi) fulhamda üstüne hiç koyamadı.. appiahın fizik gücü daha yüksekti serinin bizim açımızdan en büyük eksisi bu.. Ayrıca Fulhamda hücum yönünde ciddi bir düşüş gördüğümü de belirteyim nedense bize gelince tekrar kendini bulacak gibi geliyor
seri mi fofana mı

Nöbetime naaptınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt