Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_X7WyVXoAYt58t.jpg

D_X7W_RXoAELmbY.jpg

D_X7XcwXoAMQpya.jpg

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Ne ceza bu, ne reva
bu kor yara
Ne hazin son, ne garip bir elveda
Ya bu hançer, felaketim
Bu son, en son hatam En zor vedam
Ekli dosyayı görüntüle 50977Ekli dosyayı görüntüle 50978Ekli dosyayı görüntüle 50979
"Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi iyi hissetmiyordum, mutlu değildim. O sıralarda oynadığımız Strasbourg maçı da bu yüzden benim için kötü geçti. Teknik direktörümüz Cardoso'ya takım için maksimum performansımı göstermeye hazır olmadığımı söyledim."
Tiote de öldü dimi ya :(

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar ligi için ağustos sonuna kadar vaktimiz var ama lig ağustosun 2.haftası başlıyor ve eylül başına kadar oynanacak 3 lig maç var..
Çoğu kisi ligin başlarını çok önemsemiyor ama lige başladığınız ivme ileriki haftalar için çok belirleyici oluyor.
Geçen sezon biz ilk 3 hafta üst üste 2 iç saha maçına çıkıp toplamda 9 puan yaptık,Fb ise üst üste 2 deplasmanda 0 çekip toplamda 3 puanda kaldı ve bir anda 6 puan gerimize düşüp dağıldılar.
Biz de olası bir kötü fikstürü şu anda elimizde bulunan kadroyla zor geçeriz..
Bu nedenle en kötü ağustosun ilk haftasına kadar bu transfer işini büyük oranda bitirmeliyiz..

Gecen sezon forvetimiz yoktu. Yeni transfer sezonu yeni umutlar dedik. Simdide forvetin disinda orta sahamiz yok. Transfer sezonlarindan korkar olduk :D

Comolli ile dalga geçiyorduk geçen yıl aslında adam getirebilecegi en iyi oyuncuları getirmişti premier lig de senelerce çalışmış bir sportif direktör hiç yoksa bile Avrupa da sayısız bağlantısı vardir sayısız dil biliyordur adamı övmüyorum yanlış anlaşılmasın yabancı sınırının olmadığı bir ortamda en vasat Avrupa futboluna hakim birini getirsen yararı dokunur biz Abdürrahim ve şükrü ile transfer yapmaya çalışıyoruz sonra bariyerler çıkıyor adam transfer görüşmesine gidiyor çay içip geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt