Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.233
- 42.974
- 3.748
kampa 2-3 tanesini götürürlerse o da.
Ali yavuz dışında fiziki olarak hazır olan yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kampa 2-3 tanesini götürürlerse o da.
evertona gidicekCity Delph'i gözden çıkardıysa teklif yapılmalı kiralık
Hoca resmen "ben size dedim bana lazım" diyor.
Fernando veya Banegalık bir durum bu
Takımda ortasaha yok. Forvet var mı yok mu belli değil. İki bekinin bir ayağı çukurda ve FFP varken yedeğin yedeği stopere 1,5 milyon. Tam Cengo ve Aponun yapacağı iş.
Yaw Gökay ve Ahmet yeter yedek stoper olarak Donkta var, bizim yerli olarak Okan Kocuk ve Emre Mor'a ihtiyacımız var sadece.

3 stoperimiz var + donk ile 4. altyapidsn Gökay+ kaan isik yeter aslindaYedek stoperin de yok ona bakarsan.
Yarin kap gelebilir. Zaten adamin deadline‘lari yarina kadar diİşi tatlıya bağlayacaklar sanırım o yüzden gelmiştir
Biz 8/10 pozisyonu icin Banega diyoruz sen Melo dan bahsediyorsun ? Sanirim takimin ihtiyaclari konusunda ayri tellerden konusuyoruz. Ispanya ligi de yumsak lig falan degil bunu diyen pek Ispanya ligini takip etmiyordur.
Bizim ligden tabiki biraz daha yumsak olabilir cunku bizim ligde taktik ve teknik oyuncu az, hep kazma oldugu icin futbolu oynatmamaya yonelik anlayis sabit. Belhanda bu takimin en 'akilli playmaker' i oldugu surece Avrupa da bir tur ileri gidemeyiz. Turkiye liginde takiliriz en fazla.
Tabiki Melo tarzi bir 6 numara alinsin onda hem fikiriz ama takimi yonetecek ileride gol pozisyonlari yaratacak, duran toplarda etkili bir oyuncu da almaliyiz. Banega olur yada bir baskasi.