Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo gitsin oyuncularla ilgilensin yav, transfere karışmasın. Adamın çapı belli. Yönetim mi beceriksiz, yoksa şu ffp olayı yüzünden mi böyle yavaş işliyor bilmiyorum. Ayıp yau

FFP varmis varsa var becerikli isen zerre etkilemez Alacagin uc oyuncu Seri Falcao Welbeck Batshuayi gibi adamlar rahatlikla kiralanabilir yada bonservis olmadan alinabilir git ikisini getir sonra aciklama yap diagne futbolcumuz kalicak de bak bakalim senegal apacisi tutusup hemen bir yere kapak atiyormu elin guclu olmazsa diagneye maskara olursun

Yaw Gökay ve Ahmet yeter yedek stoper olarak Donkta var, bizim yerli olarak Okan Kocuk ve Emre Mor'a ihtiyacımız var sadece.

Başlatmayın ulan Fejsa'ya da Arda denilen hükümet yalakasına da!

Haftaya artik somut gelismeler olur diye tahmin ediyorum, artik ondan sonraya kalirsa transferler ve hala kadromuza 2-3 nokta atisi yapamazlarsa bu sene Terim baya tepki toplar. Sezon baslamadan ve devre arasinda, benim kadro degisimi bekleyin tarzi aciklamalari hala aklimda. Yeni sezonda degisim devam edecegini ve istedigi oyunu o zaman oynayacagimizi ima etti. Hasan Sas da bunu gecen hafta tekrarladi. Eger bu kadroya ciddi 2-3 nokta atisi yapamazlarsa gecen seneden farkli bir takim olmaz, yine her mac izlenmesi guc bir takim olur sahada bu defa hoca o kadar kolay siyrilamaz tepkilerden.

Biz 8/10 pozisyonu icin Banega diyoruz sen Melo dan bahsediyorsun ? Sanirim takimin ihtiyaclari konusunda ayri tellerden konusuyoruz. Ispanya ligi de yumsak lig falan degil bunu diyen pek Ispanya ligini takip etmiyordur.

Bizim ligden tabiki biraz daha yumsak olabilir cunku bizim ligde taktik ve teknik oyuncu az, hep kazma oldugu icin futbolu oynatmamaya yonelik anlayis sabit. Belhanda bu takimin en 'akilli playmaker' i oldugu surece Avrupa da bir tur ileri gidemeyiz. Turkiye liginde takiliriz en fazla.

Tabiki Melo tarzi bir 6 numara alinsin onda hem fikiriz ama takimi yonetecek ileride gol pozisyonlari yaratacak, duran toplarda etkili bir oyuncu da almaliyiz. Banega olur yada bir baskasi.

Melo bizde oynadığı ilk senesinde ne oynadı Alper? 6 mı oynadı?

442 oynadık o sezon. 6-8 oynadı.

Bize sadece 8 oynayabilen adam değil, yeri geldiğinde 6 oynayabilecek adam lazım.

Kaldı ki Banega Sevilla’da 8 oynamıyor son dönemde. Pirlo tarzında oynuyor 6’da, top dağıtıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt