Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki hoca tepki alir, bizzat kendisi Abdurrahim ve Sukru ile transfer ekibini olusturuyor. Baska birini de istemiyor orada. Eger onun guvendigi adamlar bu isi yerine getiremiyorsa hep Apo ve Sukru mu hedef tahtasinda olacak. O kadar da degil artik. Hoca'nin kredisi buyuk ama o da surekli Abdurrahim bu isi becerir diye bekliyorsa, yanilinca topu baskasina atamaz.

Transferi kim yapamıyorsa tepki ona olur. Hatırla devre arası taraftar Abdurrahim Transfer Nerede diye bağırıyordu

Nice'in 2016-17 de Fransa'da üçüncülük elde eden orta sahasını bize taşıma süreci olumlu gerçekleşir umarız. Forvete de Balo oldu mu oh mis.

Bu fener kara para aklıyor başka yolu yok.

Kimse o Elmas salağına o parayı vermez. Hele hele Jailson çöpü ligde 20 maç bile oynamadı doğru dürüst varlıkta gösteremedi o paraları görecek hiçbir şey yapmadılar

6 ve 8 numara yok bu demekki orta sahan bomboş sen hala Arda Turan ve M.Topal gelse mi gelmese mi muhabbetindesin ...

akıllılık etmiş umarım başarılı olur.

Yusuf Yazıcı sabah antrenmanında Ahmet Ağaoğlu'na takımdan ayrılarak Lille'e transfer olmak istediğini iletti. (TRT Spor)

Her transfer sezonunda 3 tane isme kitlenip kalıyoruz.sanki bana bozon partikulu carpistiriyorlar

Çıkan sonuçta Avrupa'da hüsran deplasmanlarda iki geri bir ileri

Bu emrenin menejerlik sirketi olayinda çok fazla gariplik var. Bu isin arkasinda bir türk daha dogrusu bir kus yoksa bende birsey bilmiyorum. Adam Istanbuldan resim atiyor resim fake.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Transferi kim yapamıyorsa tepki ona olur. Hatırla devre arası taraftar Abdurrahim Transfer Nerede diye bağırıyordu
Bu sene hoca o kadar kolay siyrilamaz bu isten. Gecen sene son 4-5 mac haric takimi izleyen futbol falan izlemiyordu. Bu sene de oyle olacaksa bu defa en basta ben hocaya tepki verecem.

Gecen sezon soz verdim hic bir sekilde ona abartili elestiri yapmayacagima ama bu sene madem kendi takimi kuracak ve buna soz verdi, bende bekliyorum. Bir degisim olmazsa Abdurrahim falan demem. Abdurrahim Terim sayesinde orada kalabiliyor yoksa istemese orada kalamaz zaten.

Bu emrenin menejerlik sirketi olayinda çok fazla gariplik var. Bu isin arkasinda bir türk daha dogrusu bir kus yoksa bende birsey bilmiyorum. Adam Istanbuldan resim atiyor resim fake.

Bence Emre'yi dolandırıyolar. Ömer Karadağ diye bir herif türk temsilcisi gözüküyor wbd sports'un ki wbd sports gerçekten var olan bişey mi yoksa dolandırıcılık şirketi mi?

Bence Emre'yi dolandırıyolar. Ömer Karadağ diye bir herif türk temsilcisi gözüküyor wbd sports'un ki wbd sports gerçekten var olan bişey mi yoksa dolandırıcılık şirketi mi?

Çok garip gerçekten kimse de çikip açiklama filan yapmiyor

Yok ebesinin damı jailsona 10 mu veriyorlarmış bu onun bunun çocukları ortalığı boş bulup at koşturdu iyice şikenin bini bir para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt