Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hoca o kadar kolay siyrilamaz bu isten. Gecen sene son 4-5 mac haric takimi izleyen futbol falan izlemiyordu. Bu sene de oyle olacaksa bu defa en basta ben hocaya tepki verecem.

Gecen sezon soz verdim hic bir sekilde ona abartili elestiri yapmayacagima ama bu sene madem kendi takimi kuracak ve buna soz verdi, bende bekliyorum. Bir degisim olmazsa Abdurrahim falan demem. Abdurrahim Terim sayesinde orada kalabiliyor yokaa istemese orada kalamaz zaten.

Tamamda adam transfer istiyor yapılmıyor bu açık ve net. Kendi istediği adamlar gelmediği sürece nasıl oynatıcak.

Devre arası bile beceremediler aslında elimizde 15 milyon euroyla tüm dünyada forvet aradık 2 kişi peşine düştüler onu bile beceremediler gittiler en son para çöp olmasın diye,birde sıkıştığı için Diagneye verdi elindeki Albayrak. Hocada orda alma diyemezdi son gün vermesen elindeki tüm para yanıcak FFP yüzünden

Çok garip gerçekten kimse de çikip açiklama filan yapmiyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Biraz daha detaylı araştırma yaptım. UK direktörü Tajinder Sumal diye birini gösteriyor adamı araştırdım linkedin profilini buldum. Adam şuanda başka bir firmada CEO görünüyor ayrıca geçmiş bilgilerinde de wbd sports falan yok. Bunlar kesin dolandırıcı. https://www.linkedin.com/in/tajindersumal/?originalSubdomain=uk

Geçen sene 50 küsür maçta oynamış profesyonel bir futbolcu 32'sinde Gazisehir maçına çıkamazmış. Antu'dan buraya çok yoğunluk var galiba bu aralar. Çekip çekip geliyorlar kafayı.

Bence PL'nin başlamasını bekliyoruz. PL başlayınca transfer tahtası kapanacakmış İngiltere'de.
Kalan oyunculara salça olacaklar.

Bu arada o yumuşak Ispanya liginde de 15 tane sarı kart görmüş Banega. Istatistikler de fena değil defansif olarak. Bu sezon ki Fernando+Ndiaye'den daha çok top kapmasi vardi diye hatırlıyorum veya ikili mücadele kazanma.

Sevilla'da o kadar mal bir kulup ki seneye Gazisehir maçına çıkamayacak yaşlılar yaşlısı Banega'yi, sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmasına rağmen satmak istemiyor 9m euro bonservis falan çekiyor :) hani çok yaşlı ya gazişehir'e karşı oynayamaz belki ama yumuşak barcelona'ya karşı oynar hani...

Emre mor konusunda bence sorun menajerlik sirketi falan degil

Kulubu buyuk ihtimal Biz napiyoruz 13 milyon’a aldigimiz oyuncuyu bedavaya mi yolluyoruz demistir,para pazarligi vardir kulup ile

Bizimkiler hulk'un peşinde olabilir. Başkan ben gider hulk'u alırım diyordu.

iş fatih terim halleder'e geldiğine göre transfer olmayacak demektir Allah yardımcısı olsun hocamzın

Ersun Yanal’ın kadrosunda düşünmediği Jailson'a Inter’in yaptığı 10 milyon Euro’luk teklif, yönetimi harekete geçirdi. Şampiyonluk kovalayacak kadro kurmak ve istenen oyuncuların transferine kaynak yaratmaya çalışan Fenerbahçe, bu teklife ‘evet’ demeye hazır.

Ne la bu adamlar sanki uefa kupasinda yari finalde oynadilar , superligde kumeye dusuyorlarda her oyuncusuna 10 miljon veriyorlar , biz turkiye tarihinin en golcu yabanci oyuncusunu satamiyoruz

Tamamen yalan haber Inter i yakından takip ediyorum şuan daha başka öncelikleri var takımın Marotta çöp Jailson un yüzüne bakmaz ayrıca çakal gibi adamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt